Haberler

Ayvalık Belediyesi'nden Örnek Hizmet

Balıkesir'in Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in talimatlarıyla hayat bulan 'Ayvalık Belediyesi Sosyal Market ve Kadın Dayanışma Evi'nde Kurban Bayramı öncesi heyecanlı ve hareketli günler yaşandı.

Balıkesir'in Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in talimatlarıyla hayat bulan 'Ayvalık Belediyesi Sosyal Market ve Kadın Dayanışma Evi'nde Kurban Bayramı öncesi heyecanlı ve hareketli günler yaşandı.

Gerek hayırsever kişilerin ve gerekse de kuruluş, dernek, vakıf ve kurumların getirdiği ihtiyaç ve kullanım fazlası her türlü giysi, yatak, yorgan, ev eşyasının ihtiyaç sahibi ve alım gücü düşük vatandaşlara dağıtıldığı bir birim olarak hizmet veren Sosyal Market, haftanın üç günü, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, saat; 10.30-14.00 arası açık kalarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdü. Ayvalık'taki; ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Sosyal Market'ten aldıkları İhtiyaç Bildirim Formlarını doldurarak ikamet ettikleri mahallenin muhtarlıklarına onaylatıp, bu formu Sosyal Market'in yetkililerine teslim ederek bu hizmetten 15 günlük arayla yararlandı.

Bu hizmet anlayışıyla, önceki gün Ayvalık Belediyesi Sosyal Market ve Kadın Dayanışma Evi'ni eşleriyle birlikte ziyaret eden Ayvalık Rotary Kulübü Başkanı Servet Çeviker ve Kulüp üyeleri, Ayvalık Belediyesi'nin bu anlamlı hizmetini takdir ettiklerini ve desteklediklerini dile getirerek, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'e ve bu projede emeği geçen Meclis Üyeleri Ayşe Sokol ve Hatice Arga'ya da teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

PROJE DAHA DA GELİŞTİRİLECEK

Toplumsal dayanışmanın, hoşgörünün ve sosyal sorumluluğun öne çıktığı ve kutsal bayram günlerinin yaklaştığı şu günlerde, ihtiyaç sahiplerine karınca kararınca yardım etmeye çalıştıklarını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, bu anlamlı projenin önümüzdeki günlerde daha da geliştirilerek ihtiyaç sahibi geniş halk kitlelerinin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Türközen, çalışmalarını Toplumsal Belediyecilik ilkeleri doğrultusunda kararlılıkla sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Kurban Bayramı Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title