Haberler

Ayvalık Belediyesi'nden Çocuklara Hediye

Balıkesir'in Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in talimatıyla, çocukları her türlü istismar, ihmal ve sömürüden korumak amacıyla, özellikle risk altındaki çocukları koruyarak, konunun önemine dikkatleri çekmek amacıyla bir çalışma...

Balıkesir'in Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in talimatıyla, çocukları her türlü istismar, ihmal ve sömürüden korumak amacıyla, özellikle risk altındaki çocukları koruyarak, konunun önemine dikkatleri çekmek amacıyla bir çalışma başlatıldı.

20 Kasım 1959'da Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edilen "Çocuk Hakları Bildirgesi"ni duvar panosu olarak yayınlayan Ayvalık Belediyesi, söz konusu panoyla birlikte doğa ve hayvan sevgisini betimleyen metin ve resimlerin de yer aldığı defterleri "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" nedeniyle Ayvalıklı çocuklara armağan etti.

Konuyla ilgili muhabirimiz açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, çocukların toplumların geleceği olduğunu vurgulayarak, "Bu yüzden de çocuklarımızın her şeyden önce haklarını kendilerine teslim etmemizin gerekli olduğunu düşünüyorum. Her gün sömürülen, cinsel istismarlara maruz kalan, dışlanan ve gelecekte birer suç makinesi haline dönüşmemesi için çocuklarımızın sağlam temeller üzerinde geleceğe hazırlanması için biz yetişkinlerin ellerinde gelen çabayı göstermeleri gerektiğine inanıyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title