Haberler

Ayvalık Belediyesi'nde Bayramlaşma

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bayramın 3.günü Ayvalık'ın en büyük ailesi olarak nitelendirilen Ayvalık Belediyesi personeli Başkan Hasan Bülent Türközen'in öncülüğünde bayramlaştı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bayramın 3. günü Ayvalık'ın en büyük ailesi olarak nitelendirilen Ayvalık Belediyesi personeli Başkan Hasan Bülent Türközen'in öncülüğünde bayramlaştı.

Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde saat 12.00'de düzenlenen bayramlaşmada; Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in yanı sıra CHP'li Belediye Meclis Üyeleri Ayvalık Belediyesi Personeliyle buluştu. Renkli görüntülerin yaşandığı bayramlaşmada bir çok vatandaşın da hazır bulunduğu dikkatlerden kaçmadı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Hasan Bülent Türközen, Ayvalık'ın en büyük ailesinin Ayvalık Belediyesi'nin Ayvalık Belediyesi olduğunu vurgulayarak, "İyi ve kötü günde sizinle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. 10 yıldır her bayram olduğu gibi yine birlikteyiz. Belediyecilik zor iştir. Herkes tatil yaparken biz vatandaşlarımızın güzel bir tatil geçirebilmeleri için bütün personelimizle iş başında ve halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Tek amacımız onları mutlu edebilmek, halkımızı mutlu görebilmektir. Belediyecilik fedakarlık isteyen bir iştir. Yaptığı işin en iyisini yapan ve buna çaba gösteren ruhen en mutlu kişidir. Ben her personelimizin bu profile uyduğuna inanarak, hepinize ailelerinizle sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim" diye konuştu.

Başkan Türközen bayramlaşma töreninin ardından Ayvalık Belediye Personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen İsmet İnönü Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title