Haberler

Ayvacık Sgk Projesinde Son Aşama

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Ayvacık Belediye Başkanlığı işbirliğiyle yürütülen, "Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi" projesinde son aşamaya gelindi.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Ayvacık Belediye Başkanlığı işbirliğiyle yürütülen, "Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi" projesinde son aşamaya gelindi. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Basri Tümsek, protokol imzaladı.

Ayvacık Belediye Başkanlığı'na ait ilçe girişindeki taşınmaz, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne devir edildi. Devir işlemi için gereken imzalar atıldı. Çanakkale'nin bazı ilçelerine uygulanan modern görünümlü Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi binalarının bir benzeri de Ayvacık'a yapılarak, vatandaşların işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde il merkezine gitmeden yapılabilmesi sağlanacak.

Devir teslim imza töreninde konuşan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, "İlçemize resmi kurumlarımızın yatırımlar yapması, birimlerinin vatandaşlarımıza hizmet vermesi bizi her zaman mutlu etmiştir. Bu amaçla yola çıkarak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Basri Tümsek ile yapmış olduğumuz görüşme sonucunda ilçemizde de bir Sosyal Güvenlik Merkezi açılması hususunda çalışmaya başladık ve belediyemize ait bir araziyi bedelsiz olarak kendilerine devrettik. Gerekli protokollerimizi imzaladık. İhale aşamasına kadar getirdiğimiz bu çalışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Basri Tümsek, "Ayvacık'ta yeni açacağımız merkezimizin çalışmalarında sona gelmiş bulunuyoruz. Ayvacık Belediyesi tarafından kurumumuza devredilen bu arazi üzerine merkezimizi yapacağız" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Mehmet Ünal Şahin Çanakkale Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title