Haberler

AYTO'dan Özel Çocuklara Destek

Güncelleme:

Aydın'da, Hacı Hüseyin Arslan Eğitim ve Uygulama Okulunun oyun bahçesinin açılışı yapıldı.

Aydın Ticaret Odası tarafından düzenlenen Hacı Hüseyin Arslan Eğitim ve Uygulama Okulu'nun oyun bahçesinin açılışı yapıldı.

Zihinsel engelli çocukların okuduğu

okuldaki açılışa Aydın Valisi Kerem Al, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Aydın İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi, okulu yaptıran hayırsever Hacı Hüseyin Arslan, Aydın Ticaret Odası(AYTO) Meclis Başkanı Mustafa Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Aydın Valisi Kerem Al, miniklere çikolata dağıttı.

Okul Müdürü Selahattin Yılmaz, yaptığı açıklamada okulun 2004 yılında hayırsever Hacı Hüseyin Arslan'ın katkıları ile hizmete girdiğini ifade etti. 4+4+4 eğitim sistemi ile birlikte Özel Eğitim Uygulama Okulu 1.Kademe, Özel Eğitim Uygulama Okulu 2.Kademe ve iş uygulama merkezi olarak hizmet vermeye başladıklarını belirten Yılmaz, Aydın Belediyesi ve AYTO'nun destekleri ile okul bahçesinin düzenlendiğini söyledi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ise yaptığı açıklamada, AYTO olarak Hacı Hüseyin Arslan Eğitim ve Uygulama Okulu'na

her zaman destek olduklarını belirterek, "Hayırlı bir iş yaptık. Bu yaptığımız işlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Aydın Valisi Kerem Al ise yaptığı açıklamada, AYTO yönetimine özel çocukların okuduğu okula verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vali Al, AYTO'nun yaptığı bu faaliyetin diğer meslek odalarına sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını diledi.

04.04.2013 14: 11: 13

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Arslan Pervin Töre Kerem Al Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title