Haberler

Aydınlılar Doğalgazı Atiye ile Kutladı

Aydın Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.ve Aydın Belediyesi'nin Mimar Sinan ve Girne mahallelerine doğalgaz arzının başlaması nedeniyle düzenlediği 'Gaz Yakma Töreni' Aydınlılar'ın katılımı ve Atiye konseriyle kutlama havasında geçti.

Aydın Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ve Aydın Belediyesi'nin Mimar Sinan ve Girne mahallelerine doğalgaz arzının başlaması nedeniyle düzenlediği 'Gaz Yakma Töreni' Aydınlılar'ın katılımı ve Atiye konseriyle kutlama havasında geçti.

Malazgirit Meydanı'nda düzenlenen törene, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, STFA Enerji Şirketi Energaz Genel Müdürü Aslan Uzun, Aydıngaz Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukcu ve Aydınlılar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan STFA Enerji Şirketi Energaz Genel Müdürü Aslan Uzun bölgenin doğal gaz kavuşmasında yerel yönetimlerin desteği, halkın ilgisi ve çalışanların özverisinin çok önemli katkısı olduğunu dile getirerek, Aydın Belediyesi'ne doğalgazın Aydın'a gelmesindeki katkılardan dolayı teşekkür etti.

28 BİN 500 KONUTUN ÖNÜNE GİTTİK'

Doğal gazın, artık bir enerji kaynağı olmaktan öte dünyada ve Türkiye'nin birçok şehrinde; konfor, ekonomi ve kolaylık olarak kabul edildiğini belirten STFA Enerji Şirketi Energaz Genel Müdürü Aslan Uzun, "Bugüne kadar toplam 200 kilometre dağıtım hattının imalatını gerçekleştirdik. Yaptığımız yatırımlarla 5 Bin 445 binanın, 28 Bin 500 konutun önüne gittik. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ilçelerimizde abone merkezleri oluşturduk. Bugün sağladığımız konfor ve ekonomi nedeniyle önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

BAŞKAN OSB'LERE DOĞAL GAZ İSTEDİ

Törende konuşan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şirket yetkililerinden önümüzdeki yıla kadar ASTİM ve Aydın Organze Sanayi Bölgelerine doğalgazın verilmesini istedi. Sanayicinin ucuz enerjiye ihtiyaç duyduğunu dile getiren Başkan Çerçioğlu, gecede sanayiciler adına şirket yetkililerinden söz aldı.

Tören'de konuşmaların ardından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, STFA Enerji Şirketi Energaz Genel Müdürü Aslan Uzun ve Aydıngaz Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukcu temsili olarak ilk gazı yaktı.

ATİYE SAHNE ALDI

Törenin sonunda Malizgirit Meydanını dolduran Aydınlılar sahneye çıkan Atiye ile coştu. Kendisine eşlik eden dansçılarıyla izleyenlerden beğeni toplayan Atiye, yeni albümünden ve eski şarkılarından oluşan repartuarıyla Aydınlıları unutulmaz bir gece yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title