Haberler

Aydınlı Öğrencilerin Tebrik Kartı Coşkusu

PTT Genel Müdürlüğü'nün yeni yıl öncesi Türkiye genelinde öğrencilere yönelik başlattığı "PTT Tebrik Kartı" kampanyası Aydın'da da renkli görüntülere sahne oldu.yeni yıl armağanı olarak "PTT Tebrik Kartları" kampanyası düzenledi.

PTT Genel Müdürlüğü'nün yeni yıl öncesi Türkiye genelinde öğrencilere yönelik başlattığı "PTT Tebrik Kartı" kampanyası Aydın'da da renkli görüntülere sahne oldu.

PTT Genel Müdürlüğü,

yeni yıl armağanı olarak "PTT Tebrik Kartları" kampanyası düzenledi. PTT Genel Müdürlüğü tarafından, 31 Aralık 2012 yılbaşı için, Türkiye'ye yeni yıl armağanı olarak "PTT Tebrik Kartları" kampanyası düzenlenerek, kampanyaya özel ücretsiz olarak dağıtılmak üzere, 9 farklı tasarımdan oluşan toplam, 1 milyon adet tebrik kartı bastırıldı.

Kampanya kapsamında, Aydın PTT Başmüdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama ekibi de, Aydındaki değişik okullarda ücretsiz tebrik kartı dağıttı. Öğrencilerin ve okul personelinin yoğun ilgisinin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Aydın Başmüdürü Muslu Uslu, PTT Genel Müdürlüğü'nün bu tür kampanyalarını gelenekselleştirdiğini söyledi. Türkiye genelinde alışveriş merkezlerinde kurulan stantlarda ve PTT işyerlerinde

tebrik kartlarının

vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacağını ifade eden Uslu, PTT ile ilgili

tanıtıcı faaliyetler yapılacağını ve ayrıca, 45 milyon büyük ikramiyeli yılbaşı biletlerinin PTT işyerlerinde satılacağını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınlı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title