Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Milletvekili Kılınç'ın basın toplantısı

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, son günlerde belediyelerin kanalizasyon atıklarıyla Büyük Menderes Nehri'ni kirlettikleri yönünde şikayet aldıklarını söyledi.

Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın Valiliği'nin Büyük Menderes Nehri'nin ıslahıyle ilgili bir çalışması olduğunu söyledi. Arıtması olan belediyelerin bile elektrik faturası ödememek için arıtılmamış suları Büyük Menderes Nehri'ne akıttığını savunan Kılınç, "En kolay yol bunu görüyorlar. Nasıl olsa Büyük Menderes Nehri'nin sorumluluğu iktidarın sorumluluğunda. Bundan faydalanarak kirletmeye devam ediyorlar" diye konuştu.

-Camilerde bayram temizliği

Germencik Belediyesince camilerde bayram temizliği yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe merkezi, beldeler ve köylerde bulunan tüm camilerin halılarının yıkama ve bakım hizmetlerinin tamamlanarak bayrama hazırlandığını söyledi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Menderes Nehri Ali Gültekin Kılınç Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title