Haberler

Aydın'da 24. Vergi Haftası Etkinlikleri

24.Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, ve kurum idarecileri Aydın Ticaret Borsası'nı ziyarette bulundular.hazır bulundular.

24. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, ve kurum idarecileri Aydın Ticaret Borsası'nı ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasında Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcıları Bahri Erdel ve Abdülkadir Yıldız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen ve Yakup Er

hazır bulundular.

Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz yaptığı açıklamada, her yıl kutlanan vergi haftası dolayısıyla yapmış oldukları ziyaretleri devam ettirdiklerini söyledi. Uygulamalarında mükellef haklarını gözetmeyi kendine ilke edinmiş, çalışmalarında mükelleflerin eğitilmesi, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem vermek olduğunu ifade edeN Mesut Yılmaz, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı'yı yürüttükleri görevlerindeki başarılarından dolayı tebrik ederek sözlerine son verdi.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ise yaptığı açıklamada, Vergi haftası dolayısıyla değerli başkanımız ve kurum idarecilerinin borsamıza yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu, vergi daireleri ile borsaların zirai üründen kaynaklanan stopajlar konusunda ortak çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret sonrasında Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz kendilerinden her zaman destek ve yardımlarını esirgemeyen Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sunduğunu belirterek teşekkür plaketi verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Yılmaz Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title