Haberler

Aydın Büyükşehir Belediyesi Regaip Kandili'nde Çineli vatandaşlara pilav ikram etti

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Çine'de pilav hayrı düzenledi ve Çineli vatandaşlara pilav ikram etti. Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Regaip Kandili dolayısıyla Çine'de düzenlediği hayra katılan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak,  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tüm ilçe halkı adına teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mübarek üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili'nde Çineli vatandaşlara pilav ikramında bulundu. Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Taksi Durağı Meydanı'nda gerçekleşen hayra katılarak, vatandaşlara kendi elleriyle pilav dağıtıp, kandillerini kutladı. Regaip Kandili'nin ilçeye, ülkeye ve tüm İslam alemine hayırlar ve güzellikler getirmesini dileyen Başkan Kıvrak, "Bereketi, rahmeti ve huzuruyla üç ayların müjdecisi Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Bu hayırlı günde Çine'mizi unutmayarak pilav hayrı düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Kıvrak'a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Timuçin Karabulut ve Cengiz İnce ile CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Yavuz Kocabay da eşlik etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu Aydın Çine Yerel Haberler Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title