Haberler

Atatürk İlkokulu İzci Öğrencilerinin İki Gecelik Çadırlı Kampı Sona Erdi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu Yavrukurt İzci Ünitesinin Esire Termal Turizm Merkezi piknik ve mesire alanında gerçekleştirdiği iki gecelik çadırlı kampı sona erdi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu Yavrukurt İzci Ünitesinin Esire Termal Turizm Merkezi piknik ve mesire alanında gerçekleştirdiği iki gecelik çadırlı kampı sona erdi.

Hisarcık Belediyesine ait Esire Termal Turizm Merkezi piknik ve mesire alanında iki gün süreyle gerçekleştirilen kampa Atatürk İlkokulu Yavrukurt İzci Ünitesi Sınıf Öğretmeni ve İzci Lideri Yusuf İzzettin Kelek nezaretinde 19 Yavrukurt İzci Ünitesi öğrencisi katıldı.

İlk gün Atatürk İlkokulu bahçesinden hareket eden izci öğrenciler yaklaşık 10 km. uzaklıktaki piknik ve mesire alanındaki kampa gelerek çadırlarını kurdular. Kamp ateşi malzemesi ayarlanarak kamp ateşi bölgesi emniyetli bir şekilde belirlendi. Gece ateş başında izci marşları söylendi. Yarışmalar yapıldı. Sabah kalkınca çadır düzeni ve kontrolü yapıldı. Sabah sporu yapılarak ardından kahvaltıya geçildi. Kahvaltıdan sonra izci marşları söylendi. Öğle yemeğinin ardından teknik iz işaretleri ile zarf bulma etkinliği yapıldı. Daha sonra düdük komutları ve kol komutları çalışması yapıldı. Akşam yemeğinden sonra ateş başı etkinlikleri yapıldı. Gece yemeği yenilerek çeşitli yarışmalar yapıldı. İki gecenin ardından üçüncü günün sabahı sabah sporu ve kahvaltı yapıldı. Malzeme ve çadırlar toplanarak doğa yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşten sonra geri dönüş gerçekleşti.

Bu tür kampların öğrencilerin bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini hızlandırdığını ifade eden İzci Lideri Yusuf İzzettin Kelek, "Yavrukurt İzci Ünitesi öğrencileri kısa süreli de olsa ailelerinden ayrı kalıyorlar. Böylece kendilerine olan güven duygusu artıyor. İzcilik el becerileri, hayatta doğayla mücadele etmeyi ve uyumlu yaşamayı öğretiyor. Her şeyden önemlisi kampta öğrenciler arasında yeni dostluklar kuruluyor. Yarının teminatı olan küçüklerimizi bu tür yapıcı faaliyetlere çekmemiz gerektiğine inanıyorum. Kampımızı ziyaret ederek her zaman bizlere destek veren Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'ye, Şube Müdürü Abdurrahman İpekci'ye, kam süresince bizleri yalnız bırakmayan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Karakurt'a, Hasanlar Ortaokulu Müdürü Ali Osman Kılıç'a, Türkçe Öğretmeni Yıldırım Gürakan'a ve öğrenci velilerine çok teşekkür ederim. " diye konuştu.(MA-EFE)? - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Termal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title