Haberler

Asuman Öğretmen Karağaç'ta Toprağa Verildi

İstanbul da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İl Kültür eski Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan’ın Balıkesir Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Okutmanı olan eşi Asuman Soykan, memleketi olan Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı karaağaç beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İl Kültür eski Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan'ın Balıkesir Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Okutmanı olan eşi Asuman Soykan, memleketi olan Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı karaağaç beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Balıkesir valisi Ahmet Turhan ile Balıkesir Üniversitesi rektörü Mahir Alkan ve yaklaşık 2 bin seveninin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Karaağaç Beldesi camiine getirilen 1 çocuk annesi Asuman Soykan'ın cenazesi öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra belde mezarlığında toprağa verildi. Cemaat cami avlusuna sığmayınca, cenaze namazı belde meydanın da kılındı. Balıkesir Kültür eski müdürü Prof Dr. Abdullah Soykan taziyeleri kabul ederken, ayakta durmakta zorlandı.

Cenaze törenine Vali Ahmet Turhan ve Rektör Prof. DR. Mahir Alkan'ın yanı sıra, Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, Burhaniye belediye başkanı Fikret Akova, Karaağaç belediye başkanı Arif Efetekin, öğretim üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Soykan Karaağaç Gömeç Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Suat İlikçioğlusuat@ilikcioglu.com:

Başınız sağ olsun Hocam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title