Haberler

Asfalt Çalışması Törenle Başladı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 7.5 kilometrelik yolun asfalt çalışmalarının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katılan Vali M.Celalettin Lekesiz, "Türkiye Cumhuriyeti., din, dil, ırk, renk ayrımı yapmadan eşit hizmet veriyor" dedi.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 7.5 kilometrelik yolun asfalt çalışmalarının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katılan Vali M. Celalettin Lekesiz, "Türkiye Cumhuriyeti., din, dil, ırk, renk ayrımı yapmadan eşit hizmet veriyor" dedi.

İlçe girişindeki Favvar Köprüsü'nden Çevlik sahiline kadar olan yol, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in destekleri, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in talimatlarıyla Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak karışım 7,5 kilometrelik asfalt çalışmaları başladı. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz de Samandağ'a gelerek Deniz Sitesindeki asfaltlama çalışmaların başlaması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Vali Lekesiz, törende yaptığı konuşmada, yol ve eğitimin çok önemli olduğunu ve ikisinin birbirini tamamladığını ifade ederek, "Türkiye Cumhuriyeti din, dil, ırk, renk, hiç ayrım yapmadan eşit hizmetler veriyor. Türkiye hızla değişiyor" dedi.

Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ise Samandağ'ın tarım ve turizmde önemli potansiyele sahip bir ilçe olduğunu belirterek, "Samandağ'ın en büyük sorunu olan çevre yolu etüt çalışması başlatıldı. Samandağ'ın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mithat Nehir de, "Sizleri ilçemizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Bu ilçe insanı acaba biz hizmetlerden neden yararlanamıyoruz? Akıllarında soru işareti vardı. Artık görünen eşit hizmet almaya başlıyoruz. İnşallah devamı gelir. Derdimiz bir değil çok sorunumuz var. Bu sorunları sadece devletin çözeceği sorunlar değil. Bizim yapmamız gereken şeyler de var. Biz buradaki samimiyete inanıyoruz"

dedi.

Konuşmaların ardından asfalt çalışmaları başlatıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Lekesiz Samandağ Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title