Haberler

Aselsan Yönetimi, Rektör Vekili Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Aselsan Tanıtımı ve Üniversite Sanayi İşbirliği Konferansı'na konuşmacı olarak gelen Aselsan Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Ergun Bora ve Rehis Grubu Tasarım Teknolojileri Direktörü Oğuz Şener Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Vekili...

Aselsan Tanıtımı ve Üniversite Sanayi İşbirliği Konferansı'na konuşmacı olarak gelen Aselsan Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Ergun Bora ve Rehis Grubu Tasarım Teknolojileri Direktörü Oğuz Şener Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rekz Vekili Prof. Dr. Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı Bora ve Koordinatör Şener'e Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Aselsan ile son dönemlerde yapılan işbirliğine değinen Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Aselsan - Cumhuriyet Üniversitesi arasında yapılan görüşme ve çalışmaların öneminden bahsetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Genel Müdür Yardımcısı Bora ve Koordinatör Şener'e konferansta yapacakları sunum için başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title