Haberler

Artvin'de Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Güncelleme:

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Esenkıyı köyünde, bir aileye ait olan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Esenkıyı köyünde bulunan Abuislah Sakal-ı Şerif Camii'nde teravih namazına gelen cemaat, Sakal-ı Şerif'i görmek için yoğunluk oluşturdu. Sakal-ı Şerifi gören bazı kişiler duygulu anlar yaşadı. Sakal-ı Şerif yeniden dualar eşliğinde 99 katlı örtülere sarılarak aileye teslim edildi.

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Esenkıyı köyünde, bir aileye ait olan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Esenkıyı köyünde bulunan Abuislah Sakal-ı Şerif Camii'nde teravih namazına gelen cemaat, Sakal-ı Şerif'i görmek için yoğunluk oluşturdu. Köyde yaşayan bir aileye ait olan Sakal-ı Şerif her kadir gecesinde köy camisinde ziyarete açılıyor. Kılınan namazın ve edilen duaların ardından 99 katlı örtüye sarılı cam tüpteki Sakal-ı Şerif, dua ve salavatlarla ziyaret alanına getirilerek sırayla cemaate gösterildi. Sakal-ı Şerifi gören bazı kişiler duygulu anlar yaşadı. Sakal-ı Şerif yeniden dualar eşliğinde 99 katlı örtülere sarılarak aileye teslim edildi. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Artvin Cemaat Hopa Hopa Yerel Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title