Haberler

Arslan, Murzioğlu'nu Ziyaret Etti

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Geçen aylar içinde yayımlanan kararname ile Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan Adem Arslan, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na iadeyi ziyarette bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ayrıca, Samsun TSO Meclis Başkan Yardımcıları Hüseyin Kahraman ve Hüseyin Talak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Özel İdaresi'nin görev ve sorumluluklarının geniş olduğunu ifade ederek, "Yerel yönetimlerimizin modern kentleşmedeki önemi çok büyük. Samsun sürekli gelişiyor ve büyüyor. İl Özel İdaremiz şehrimizin genelinde önemli projeler yürütüyor. Yapılan her projeyi Samsunumuzun geleceği adına çok önemli görüyoruz. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentimiz için yapılan her çalışmaya görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde destek vermeye hazırız. Çünkü hepimizin ortak amacı şehrimize hizmet etmek. Bu konuda üzerimize ne görev düşüyorsa da yaparız" dedi.

Samsun'a yabancı olmadığını ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan ise, "Daha önce de hatırlattığım gibi bu coğrafyaya, kültüre ve Samsun'a uzak değilim. Geçmiş dönemlerde Vezirköprü Kaymakamlığı görevinde de bulundum. Samsunumuz her şeyiyle potansiyeli olan bir şehir. Bugüne kadar görev yaptığım yerlerde her zaman haktan yana ve hukuka bağlı oldum. Sizler, Samsun'un istihdam oluşturan, ekonomiye katkı sağlayan insanlarısınız. Sizin de bahsettiğiniz gibi Samsun sürekli gelişiyor ve büyüyor. İnşallah tüm ekip arkadaşlarımla birlikte bu gelişmeye ve büyümeye katkı vermeye çalışacağız. Birlikte hareket edersek görevimizde daha etkin ve verimli olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Hüseyin Kahraman Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title