Haberler

Arslan, Güven Tazeledi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Bartın İl Başkanlığı kongresi gerçekleştirildi. Yaşar Arslan 382 oy alarak yeniden İl Başkanlığına seçildi.

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Bartın İl Başkanlığı kongresine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, delegeler ve üyeler katıldı. Kongre öncesinde konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti'nin yaptığı çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Arslan, "Hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Amacımız Bartın ve ülkemizi kalkındırmaktır. AK Parti döneminde Bartın istenilen düzeye gelmiştir. Daha da iyisini yapmak bizlerin görevidir" dedi.

600 delegesi bulunan AK Parti İl Başkanlığı seçimlerinde 403 delege oy kullandı. Seçimlerin sonunda Yaşar Arslan 382 oy alarak güven tazeledi. Diğer aday Recep Demir 10 oy alırken, 11 oy da geçersiz sayıldı. Bu sonuçların ardından Yaşar Arslan yönetimini Ahmet Sosyal, Ali Eyüpustaoğlu, Ali Osman Özyurt, Aziz Korkmaz, Bekir Sezgin, Cihat Bilgin, Dinçer Çavuşoğlu, Elif Ceren Salman, Enes Karakuş, Erol Çoban, Ferah Sinopluoğlu, Göksel Candan, Haluk Osman Turna, Hasan Aydın, Hasan Fırıncı, Hüseyin Manav, Süha Hakbilen, Kenan Dursun, Mustafa Güney, Muzaffer Yelkenci, Nadir Küçükaltay, Nurettin Kabataş, Osman Kuş, Selda Karakulluk, Şahin Hepgümüş, Tacettin Köstekçi, Yılmaz Ayaş ve Yusuf Aldatmaz'dan oluşturdu. Yaşar Arslan, Regaib Bayraktar, Yakup Ulupınar Genel Merkez Kongre asil delegeliklerine, Mehmet Bilgin, Ahmet Işıkkent, Harun Reşit Bayraktar, Mahir Melekoğlu ve Ziya Ceylan Disiplin Kurulu asil üyeliklerine, Harun Eser, Zeliha Kışlabayrak ve Sezgin Arca da İl Hakem Kurulu asil üyeliklerine seçildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arslan Güven Yaşar Arslan Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title