Haberler

Arslan'dan Gruplara Ziyaret

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Samsun İl Genel Meclisi'nde partilerin grup odalarına ziyarette bulundu.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Samsun İl Genel Meclisi'nde partilerin grup odalarına ziyarette bulundu.

İzmir Foça Kaymakamlığı görevinden Samsun İl Özel İdaresi'ne Genel Sekreter olarak atanan ve geçen günlerde göreve başlayan Adem Arslan, Samsun İl Genel Meclisi'nde görev yapan meclis üyelerini ziyaret etti. İlk olarak Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt'u makamında ziyaret eden Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan, burada Karakurt'tan meclis çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra sırasıyla AK Parti, MHP ve CHP grup odalarına giden Arslan, meclis üyelerine, "Biz Samsun'a hizmet için buradayız. Hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin, mesai kavramı olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Samsun adına yapılacak her hizmete destek vereceğiz. Karar organımız olan İl Genel Meclisi ile uyum içinde bir çalışma sergileyeceğiz" dedi.

Partilerin grup başkanları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kısa zamanda kendilerine iadeyi ziyarette bulunacaklarını dile getirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karakurt Samsun İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title