Haberler

Arıkan: "Ben Değil Biz Olacağız"

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan, Adanalı esnafla bir araya geldi.

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan, Adanalı esnafla bir araya geldi. Arıkan, "Ekonomik gücünü yeniden kazanmış bir Adana için tek başıma değil sizlerin de desteğiyle bu seçimi kazanacağım. Halkımıza hizmet için ben değil biz anlayışıyla belediyelerimizi yöneteceğiz" dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde oda başkanları ve odaya kayıtlı esnaflarla biraraya geldi.

Adana'nın sorunlarını ve esnafın yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğinden sözeden Arıkan, "Esnafımız çok zor günler geçiriyor. Özellikle hal ve dolmuşçu esnafımız ile Adana Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan sıkıntılar var. Bunları en kısa sürede mutlaka çözüme kavuşturacağız. Adana'yı ekonomik gücünü kazanmış bir kent haline getireceğiz. Tek başıma değil sizlerin de desteğiyle Adana'yı düzlüğe çıkaracağız. 30 Mart'tan sonra ben değil biz anlayışıyla belediyelerimizi yöneteceğiz" dedi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık da yaptığı konuşmada, esnafın artık kendisine ve Adana'ya gerçekten hizmet edecek belediye başkanlarını istediğini söyledi.

Yıldıray Arıkan, CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ile birlikte Sarıçam Belediye Başkan adayı Cumali Yakan'la esnafları ziyaret etti. Kozanyolu Bulvarı'ndaki esnaflarla tek tek el sıkışan Başkan Yıldıray Arıkan, hem projelerini anlattı hem de sıkıntı ve sorunlarını dinledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldıray Arıkan Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title