Haberler

Arifiye'de Muhteşem Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek, bu yıl 8.si düzenlenen Sünnet Şöleni yoğun katılımla gerçekleşti.

Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek, bu yıl sekizincisi düzenlenen Sünnet Şöleni yoğun katılımla gerçekleşti.

Bu yıl 89 çocuğun sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attığı sünnet şöleni Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşte; sünnet olacak çocuklar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Arifiyelileri selamlayarak vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı.

Kortej yürüyüşünden sonra, açılış konuşmasını yapan Başkan Karakullukçu, "Arifiyeliler ile el ele gönül gönüle sevincimizi, mutluluğumuzu paylaştığımız bu sünnet şöleninde çocuklarımızın delikanlılığa ilk adımlarını atmanın verdiği heyecan ve mutluğunu paylaşıyoruz. Belediyemizin geleneksel hale getirerek, bu yıl sekizincisini düzenlediği sünnet şölenimizde, seksen dokuz çocuğumuzu özel hastanede hijyenik bir ortamda sünnet ettireceğiz. Sünnet Şölenimize gösterdiğiniz ilgi nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum" dedi.

Arifiye Merkez Camii Müezzini tarafından yapılan duadan sonra, Arifiye Belediyesi tarafından hazırlanan yemek vatandaşlara ikram edildi.

Yemekten sonra ise, minikler, Arifiye Belediyesi tarafından kendileri için hazırlanan eğlence programı için Arifiye Kent Meydanına geçti. Burada açılışı yapan Cambaz Yunusun birbirinden tehlikeli gösterileni izleyen miniklerin yüreği ağzına geldi. Sihirbaz Sabata'nın birbirinden ilginç gösterileri ile adeta büyülenen minikler keyifli bir akşam geçirdiler.

Gecenin finalini ise maskot bandosu yaptı. Sahne alan Miki Mouse, Pamuk Prenses, Buggs Bunny, Duffy Duck ve palyaçolar Barış Manço'nun çocuk şarkılarını seslendirdi.

Sünnet şölenine; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun yanı sıra; Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, Arifiye İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Akgül, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, sünnet olan çocukların aileleri ile vatandaşlar katıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title