Haberler

Aras Elektrik Fortune İlk Beşyüzde

Aras Elektrik Fortune Dergisinin açıkladığı 2016’nın en büyükleri listesinde ilk 500’e girerek büyük bir başarıya imza attı.

Aras Elektrik Fortune Dergisinin açıkladığı 2016'nın en büyükleri listesinde ilk 500'e girerek büyük bir başarıya imza attı.

Yatırım, kaynak yapısı, istihdam, varlık yönetimi, işgücü verimliliği, özkaynak, marka değeri gibi kriterlerin uygulanarak belirlendiği Fortune Türkiye'nin İlk 500'üne 2016 yılında Aras Elektrik te dahil oldu. Doğu Anadolu bölgesi şirketi olan Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin Fortune 500'de yer alması bölgede memnuniyetle karşılandı.

Genel Müdür Fikret Akbaş, Aras Elektriğin yatırım, istihdam, varlık yönetimi alanlarında getirdiği yenilikler ve müşteri ilişkileri yönetiminde yaptığı köklü değişiklikler sayesinde çalışmalarının sonucunu aldıklarını söyledi. Her başarının bir öyküsü olduğunu ifade eden Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Ben hizmet sektöründe müşteri ile gönül bağı olmayan projelerin başarılı olacağına inanmıyorum. Bu prensipten hareketle göreve geldiğimizden itibaren insana yatırım yaptık. Çalışanımızın müşteri ile gönül bağı kurması için çalıştık. Eğitimlerimizi, çalıştaylarımızı, iletişim sistemlerimizi, yatırımlarımızı uluslararası yönetim sistemlerini uygulayarak belgelendirdik. Bill Gates'in çok sevdiğim bir lafı var; "En memnuniyetsiz müşteriniz, en iyi müşterinizdir." Biz de memnuniyetsizliği ortadan kaldırmak üzere çalıştığımız müddetçe, başarı bizden esirgenmeyecektir." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aras Elektrik Dağıtım Fortune Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title