Haberler

Antalya'da Anaokulu ve Anasınıfları Açılışı

Antalya Valiliği tarafından başlatılan 'Her İlçeye Anaokulu Her Okula Anasınıfı' kampanyası kapsamında hayırseverlerce yapımı tamamlanan 25 derslikli, 8 anaokulu ve anasınıfının açılışı yapıldı.

Antalya Valiliği tarafından başlatılan 'Her İlçeye Anaokulu Her Okula Anasınıfı' kampanyası kapsamında hayırseverlerce yapımı tamamlanan 25 derslikli, 8 anaokulu ve anasınıfının açılışı yapıldı.

Antalya Valiliğince 21.04.2011 tarihinde 'Her İlçeye Anaokulu Her Okula Anasınıfı' kampanyası kapsamında yapımı hayırseverler tarafından tamamlanan 25 derslikli 8 anaokulu ve anasınıfının açılışları Vali Ahmet Altıparmak tarafından gerçekleştirildi.

Açılışların ilki hayırsever Ali Duru tarafından Konyaaltı ilçesi Mollayusuf Mahallesine kalp krizi sonucu 25 yaşında hayatını kaybeden oğlu adına yaptırdığı Alper Duru Anaokulu'nun açılışı ile başladı. Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Konyaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hayırsever Ali Duru ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdür Osman Nuri Gülay okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerek, "Başlatılan 'Her İlçeye Anaokulu Her Okula Anasınıfı' kampanyası kapsamında 35 protokol imzalanmıştır. Planlanan 121 derslikten 41' eğitim öğretime açılmış, 80 dersliğin inşaatı devam etmektedir. 2010- 2011 öğretim yılında yüzde 82 olan okul öncesi eğitim, 2011-2012'de yüzde 88'lere çıkmıştır. İlimizde okul öncesi eğitimi yüzde 100'1 çıkmasını hedefliyoruz. Bu hedefi yakalamamızı sağlayacak olan başta hayırseverler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise göreve geldiğinde ilçe sınırları içinde hiç devlet lisesi olmadığını hatırlatarak, "Bugün 4 tane devlet lisemiz var. Konyaaltı her açıdan gelişmeye devam ediyor. Bizde belediye olarak bu okulda olduğu gibi her okulun yapımında desteğimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Vali Ahmet Altıparmak da okullaşmada hayırseverlerin önemine işaret ederek, bu noktada Antalya'nın örnek gösterilecek illerden birisi olduğunu kaydetti.

Antalya'nın her açıdan gelişmesinde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade eden Vali Altıparmak,hayırseverlerin yaptırdığı bu okullardan değerli öğrencilerin yetişeceğine vurgu yaptı.Vali Altıparmak hayırsever Ali Duru'ya teşekkür ederek Onur Belgesi verdi.

Konuşmaların ardından Vali Altıparmak, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hayırsever Ali Duru ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Vali Altıparmak ve beraberindekiler sınıflarda eğitim gören minikleri ziyaret ederek kırtasiye malzemeleri hediye etti. Öğrencilerle de sohbet eden Vali Altıparmak, okulun bahçesine, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve hayırsever Ali Duru ile birlikte ağaç dikti.

Vali Altıparmak ve beraberindekiler yapımı tamamlanan diğer 7 anaokulu ve anasınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışı yapılan anaokulu ve anasınıfları:

Muratpaşa İlçesi 4 derslikli Mustafa Şimşek Anaokulu

Muratpaşa İlçesi Konuksever İlköğretim Okulu bahçesine 3 derslikli MÜSİAD Anasınıfı

Kepez İlçesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu bahçesine 2 derslikli Musa Buzkıran Anasınıfı

Kepez İlçesi Varsak- Şelale İlköğretim Okulu bahçesine 2 derslikli Ahmet Bilgin Özel Eğitim sınıfı

Kepez İlçesi Varsak Altıayak İlköğretim Okulu bahçesine Kepez Eğitim Spor Kulübü

Başkanlığı tarafından yaptırılan 2 derslikli İbrahim Ilgın Anasınıfı

Kepez İlçesi Odabaşı Sevinç -Fahri Aydın İlköğretim Okulu bahçesine 2 derslikli Oya-Bilal Ateş Anasınıfı

Döşemaltı İlçesine Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti tarafından Döşemaltı Kız Meslek Lisesi bahçesine yaptırılan 2 derslikli Organize Sanayi Bölgesi Anasınıfı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Muhittin Böcek Konyaaltı Ali Duru Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title