Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.YÜKSELME Grubu'nda ilk 4 takım arasına giren ve Fethiye'deki final maçlarında oynama şansı elde eden Medical Park Antalyaspor A2 Takımı, çeyrek final maçında Fenerbahçe'yi eledi.

Foto: Özdilek, Mehmet Sedef ve idman fotoları

===

Antalya spor A2 yarı finalde

YÜKSELME Grubu'nda ilk 4 takım arasına giren ve Fethiye'deki final maçlarında oynama şansı elde eden Medical Park Antalya spor A2 Takımı, çeyrek final maçında Fenerbahçe'yi eledi. Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren maçta kırmızı beyazlı gençler, penaltı atışları sonunda rakibini 4-2 yenerek yarı finale çıktı. Antalya spor A2 Fethiye'de cumartesi günü saat 20.00'de, Kayseri spor'u 8-1 yenen Gençlerbirliği ile yarı final maçında karşı karşıya gelecek.

Fotosuz

===

Kıvanç Turan, Marmaris'te yapılan yüzme şampiyonasında da Şeref Kürsüsü'ne çıktı.

Türkiye onu konuşuyor

TÜRKİYE Yüzme Federasyonu tarafından Marmaris'te düzenlenen 23 Nisan Yüzme Yarışları'nda, İstek Antalya Yeditepe Koleji Ortaokul 5'nci sınıf öğrencisi Kıvanç Turan Şeref Kürsüsü'ne çıktı. Genç yüzücü, Marmaris'teki yarışlarda 100 metre karışıkta Türkiye üçüncülüğü, 100 metre kurbağalamada da Türkiye beşinciliği elde etti. Okul yönetimi, yüzme yarışında Antalya'yı en iyi şekilde temsil eden ve Türkiye derecesi yakalayan Kıvanç Turan'ı tebrik etti ve plaket verdi.

Foto: Kıvanç okul yönetimi ile birlikte

===

Alanyasporlu taraftarlar 2012-2013 sezonunun son maçında galibiyet bekliyor

3'le bitsin

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son maçını İskenderun Demir Çelik spor ile oynayacak Alanya spor'da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Turuncu yeşilli takım, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde yapılan antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Taktik içerikli çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Göreve geldiği günden bu yana takımın başında 3 maça çıkan ve 1 galibiyet, 2 yenilgi alan teknik direktör Erkan Sözeri, bu sezonu 3 puanla tamamlamak istediklerini söyledi. Bunun için maça konsantre olmak zorunda olduklarını belirten Sözeri, "Bu son maçta galibiyet alarak ligi tamamlamayı arzu ediyoruz. Umarım galibiyetle Alanya'ya döneriz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantaneler

===

Telekom'da yeni hedef 1'inci lig

TÜRKİYE Voleybol 3'üncü Ligi'nde şampiyon olan Antalya Türk Telekom spor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor. Lig maçlarını Alanya'da oynayan Antalya Türk Telekom spor, yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayında başlayacak. Antalya Türk Telekom spor, bu sezon Türkiye Voleybol 3'üncü Lig A Grubu'nda Bigadiç Belediyesi, Kula Belediyesi, Ortaca Belediyesi, Evliya Çelebi Hastanesi, Denizli D Tipi Cezaevi, Acıpayam Belediyesi ve Gediz Muhipler Fatih takımları arasında 1'inci olarak play off'a yükselmeye hak kazandı.

Tokat'ta yapılan play off maçlarında ise Batman Petrol spor, İstanbul ES Spor ve Payas Belediyesi takımlarını mağlup eden Antalya Türk Telekom spor, şampiyon olarak 2'nci Lig'e yükseldi. İç saha karşılaşmalarını Alanya Atatürk Spor Salonu'nda oynayan Antalya Türk Telekom spor, yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla Haziran ayında başlayacak.

Antalya Türk Telekom spor Antrenörü Timur Kapsal, uzun ve yorucu ligi şampiyon tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bölgesel ligden çıktıkları ilk sezonda şampiyonluk yaşadıklarını belirten Kapsal, "Sporcularımızın tamamı Alanya'da yaşıyor. Çalışmalarımızın meyvesini üst üste 2 yıl şampiyon olarak aldık. Şimdiki hedefimiz 1'inci Lig'e yükselmek" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Hilmi Toksoy şampiyon

KAŞ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Beyhan Çenkçi adına düzenlenen Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası'nda Yeşilköy Beldesi Hilmi Toksoy Ortaokulu şampiyon oldu. 14 okulun katıldığı şampiyonada Yeşilköy Hilmi Toksoy, Üzümlü, Gömbe ve Ova ortaokulları yarı finale yükseldi. Yarı final maçlarında Hilmi Toksoy Ortaokulu Üzümlü Ortaokulu'nu 4-1, Ova Ortaokulu da Gömbe Ortaokulu'nu 4-0 yenerek finale çıktı.

Final maçında Hilmi Toksoy Ortaokulu, Ova Ortaokulu'nu 1-0 yenerek Beyhan Çenkçi Yıldızlar Futbol Kupası'nı müzesine götürdü. Üçüncülük maçında Üzümlü Ortaokulu ile Gömbe Ortaokulu normal sürede yenişemeyerek 1-1 berabere kaldı. Penaltı atışları sonunda Üzümlü Ortaokulu maçı 5-4 kazandı. Turnuvanın en celtilmen takımı ise Gömbe Ortaokulu seçildi.

Turnuvanın birincilik kupasını Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik, ikincilik kupasını Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner, üçüncülük kupasını da Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz verdi. Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut, "Kınık Beldesi'nde düzenlediğimiz turnuvada, Kaş'ın bugüne gelmesinde önemli katkılar sağlayan merhum Beyhan Çenkçi'yi bir kez daha andık. Öğrencilerimiz, spor adına celtilmence mücadele etti. Çok güzel maçlar oynandı" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Kupa töreni

===

Eski Burdurspor ruhu geti gelecek

YENİ Burdurspor Başkanı Bahri Şimşek, amaçlarının Burdur'u Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmek olduğunu belirtti. Yeni Burdurspor'u 2010-2011 sezonunda futbolun içinden gelen 25 arkadaşıyla birlikte kurduklarını belirten Şimşek, "Kuruluş amacımız eski Burdurspor ruhunu geri getirmek. Genç yetenekli sporcuları tespit ederek Türk futboluna kazandırmak. Ayrıca bir başka hedefimiz gençlerimizi internet ortamından kurtarmak. Bu doğrultuda Burkent halı sahada yaz okullarımızı açtı" dedi.

2012-2013 sezonunda ise 1'inci Amatör Küme'de şampiyon olduklarını kaydeden Şimşek, "U15'de 1'inci, U17'de 2'nci olduk. Kısa süre zarfındaki bu başarılarımızda başta hocamız Özcan Yıldırım olmak üzere Ahmet Özkan hocamız ve futbolcu kardeşlerimizin büyük emekleri olmuştur" ifadelerini kullandı.

Yeni Burdurspor Yönetimi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini ifade eden Şimşek, "Kulübümüze maddi- manevi desteklerini esirgemeyen tüm esnafımıza, taraftarlarımıza teşekkürü borç bilirim" dedi. 12 Mayıs Pazar günü Bucak Oğuzhanspor ile Bölgesel Amatör Ligi terfi maçı oynayacaklarını belirten Şimşek, "Burdur Gazi Atatürk Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak maça tüm Burdurlu hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Yeni Burdurspor kadro - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Medical Park Antalyaspor Türk Telekomspor Fenerbahçe Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title