Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.ANTALYA Koleji mezunları, NashiraPark'ta düzenlenen Antalya Koleji Mezunlar Derneği barbekü partisinde bir araya geldi.1983'ten 2012 yılına kadar çok sayıda mezunun katıldığı barbekü partisinde konuşan okulun ilk kayıtlı öğrencisi ve 1983...

Foto. Kan bağışından foto, Havva Karakullukçu portre

===

Mezunlar barbekü partisinde buluştu

ANTALYA Koleji mezunları, NashiraPark'ta düzenlenen Antalya Koleji Mezunlar Derneği barbekü partisinde bir araya geldi. 1983'ten 2012 yılına kadar çok sayıda mezunun katıldığı barbekü partisinde konuşan okulun ilk kayıtlı öğrencisi ve 1983 yılı mezunu Gültekin Otur, mezunlar arasındaki birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Gültekin Otur, Antalya Koleji Mezunlar Derneği sayesinde çoğu mezunun daha sık bir araya geldiğini, bunun için derneğe teşekkür ettiklerini söyledi.

Okulun ilk yıllarına dair anıları da paylaşan Otur, Antalya Koleji'nin 33 yıldır varlığını sürdüren sağlam bir yapısı olduğunu söyledi. 1983 yılı mezunu ve Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Yalçın Konuk dernek üyelerine mezun yüzüklerini takdim etti. İlk mezunların pasta kesiminin ardından şarkılar eşliğinde sohbete devam eden mezunlar, keyifli saatler geçirdi. Organizasyon için şehir dışından gelen mezunlar olması da partiye ayrı bir anlam yükledi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Partiden

===

Kolejli yüzücülerin başarısı

TÜRKİYE Yüzme Federasyonu tarafından Marmaris'te düzenlenen Yıldızlar Türkiye Yüzme Şampiyona'sında, Antalya Koleji Spor Kulübü yüzücüleri başarılarıyla göz doldurdu. 26-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen ve 28 erkek ve 23 bayan yüzme takımının katıldığı müsabakalarda, Antalya Koleji Yıldız Erkek Yüzme Takımı Türkiye birincisi, Yıldız Kız Yüzme Takımı ise toplamda Türkiye dördüncüsü oldu.

Aynı yarışlarda 4x200 ve 4x100 serbest bayrak yarışında Antalya Koleji Erkek Yüzme Takımı Türkiye birincisi olurken 4x100 Karışık Bayrak Yarışında ise Türkiye ikincisi oldu. Antalya Koleji Bayan Yüzme Takımı ise 4x100 serbest bayrakta Türkiye ikincisi ve 4x200 serbest bayrakta Türkiye üçüncüsü oldu.

Takım antrenörleri Hakan Delibaş, Begüm Uçak ve Ekin Unan, sporcuların kazandıkları başarılardan dolayı çok mutlu olduklarını, aylardır, özveriyle, takım ruhu içinde çalışarak kazandıkları bu başarıyı hak ettiklerine inandıklarını söylediler.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Yüzme takımı fotosu

===

Yuva için velilerin direnişi

ANTALYA Orman Bölge Müdürlüğü içerisinde yerleşik olarak okul öncesi eğitim hizmeti veren 'Özel Yeşil Balon Yuva'nın velileri, okun yaz mevsimi başında tahliye edilmesi isteğine karşı mücadelelerini sürdürüyor. Veliler tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, binanın tahliye edilmesinden sonra Orman Bölge Müdürlüğü tarafından geçici bir süreyle yemekhane olarak kullanılmak istendiğini kaydetti.

Açıklamada, okulun Antalya merkezindeki nadir olarak yeşil kalan, Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde, yaklaşık 3 bin metrekare açık alanı olan, güvenlik sorunu olmayan, beton yığınları arasında sıkışmış çocukların, doğayla iç içe eğitim ve öğrenim gördüğü, toprakla tanışabildikleri, meyveleri dalından toplayabildikleri, ağaç ve doğa sevgisinin aşılandığı, şehir merkezindeki tek yuva olduğu vurgulandı.

Açıklamada şöyle denildi: "Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırması amacıyla çalışmalar devam ederken, Antalya'da ve hatta birçok büyükşehirde alternatifi olmayan ve bu denli güzel özelliklere sahip bir eğitim kurumunun, 'geçici bir süreliğine yemekhane olarak, kullanılmak maksadıyla' kapatılması düşüncesi biz velileri derinden etkilemiş ve üzmüştür. Güven duygusuyla çocuklarımızı emanet edebildiğimiz, ağaç gölgesinde oyunlar oynayıp solucanları korkmadan inceleyebildikleri kreşimizin, kapatılmak istenmesi karşısında, sessiz durmayı reddediyoruz."

ANTALYA, (DHA)

Foto: Veli ve öğrenciler bir arada

===

Lara'ya 5'inci yaş sürprizi

ADİLE Teyze Eğitim Kurumları öğrencilerinden Lara İnan'a okulunda sürpriz bir doğum günü düzenlendi.

Babası Rüçhan İnan'ın, öğretmenlerinin ve arkadaşlarının alkışları arasında 5'inci yaşına giren Lara, mumlara üflerken mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Pastasını babasıyla birlikte keserek mutluluğunu perçinleyen Lara, pastası kesildikten sonra arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynadı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Kutlamadan toplu foto - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title