Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Çavuşoğlu ve beraberindekiler esnaf ziyaretlerinden önce, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ve Muratpaşa İlçe Örgütü tarafından, AESOB yöneticileri ve Kredi Kefalet Kooperatifleri başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya da...

Foto: Ziyaretlerden

===

Mevlüt Çavuşoğlu, esnaf ziyaretinde

Çavuşoğlu ve beraberindekiler esnaf ziyaretlerinden önce, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ve Muratpaşa İlçe Örgütü tarafından, AESOB yöneticileri ve Kredi Kefalet Kooperatifleri başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya da katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Enç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'ya çok önem verdiğini belirterek, Antalya'dan iki milletvekilinin Genel Başkan Yardımcısı olmasının bu önemin en açık göstergesi olduğunu belirtti.

ÇÖZÜM ÜRETEN PARTİYİZ

Mevlüt Çavuşoğlu ise Muratpaşa'da en büyük sorunun okul problemi olduğuna işaret ederek, "Problemler, yönetememe, imarsızlık, becerememeden kaynaklanıyor. AK Parti olarak Muartapaşa ilçesine dair projelerimiz var. Üniversite kampüsleri gibi içerisinde Fen Lisesi, Anadolu lisesi, Ticaret Lisesi, İmam Hatip Lisesi bulunan okullar yapacağız. Bunları kampüs halinde ortaöğretime vereceğiz" diye konuştu. Çavuşoğlu ve beraberindekiler Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu da ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Ziyaretler ve toplantıdan

===

Antalyalı kadınlar Çanakkale'de tarih yazdı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Rehberler Odası, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hediyesi olarak 2 bin kadını Çanakkale Savaşı'nın geçtiği Gelibolu Yarımadası'na götürdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Antalya Rehberler Odası işbirliğiyle kadınlara yönelik olarak düzenlenen Çanakkale gezisi büyük ilgi gördü. 46 otobüslük konvoyla yola çıkan 40 yaş üzeri 2 bin kadın, Çanakkale Savaşı'nın geçtiği yerleri gezerek, şehitlik ve müzeleri ziyaret etti.

BAŞKAN AKAYDIN'A TEŞEKKÜR

Çarşamba akşamı yola çıkan kafile Perşembe sabahı Gelibolu'ya ulaştı. Savaşın seyrettiği bölgeleri gezen kafile, savaşın günümüze kadar ulaşan izlerini yerinde gördü. Şehitlikleri ziyaret ederek dua eden Antalyalı kadınlar, atalarına şükranlarını sundu. Müzeyi de gezen Antalya kafilesi, Cuma sabahı Antalya'ya döndü. Geziden memnun kalan kadınlar, geziyi düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Geziden - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Muratpaşa Ak Parti Yerel Haberler

title