Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.AFYONKARAHİSAR'da yolun karşısına geçmeye çalışan 67 yaşındaki Osman Yağcı, Ümit Kuzçınar'ın kullandığı özel halk otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Foto: Açıklamaya katılanların fotosu

===

Otobüs çarptı, ağır yaralandı

AFYONKARAHİSAR'da yolun karşısına geçmeye çalışan 67 yaşındaki Osman Yağcı, Ümit Kuzçınar'ın kullandığı özel halk otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı. Hükümet Meydanı'nda yolun karşısına geçmek isteyen sağır ve dilsiz Osman Yağcı'ya 36 yaşındaki Ümit Kuzçınar'ın kullandığı 03 UT 865 plakalı özel halk otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisi yola savrulan Yağcı, başından ve çeşitli yerlerinde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Yağcı, hastaneye sevk edildi. Otobüs şoförü Ümit Kuzçınar ise polis merkezine götürüldü.

Gökhan KOCAASLAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Kazadan foto

===

ATSO'ya Hizmette Başarı Belgesi

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan beş yıldızlı hizmetin simgesi olan Oda Akreditasyon Belgesini aldı. TOBB Birlik Merkezi'nde gerçekleştirilen törene ATSO Başkan Yardımcısı Adnan Vucudi Özen, ATSO Genel Sekreteri Vildan Demer ile Eğitim ve Kalite Koordinatörü Kadriye Kar Yaşar katıldı.

Adnan Vucudi Özen, akreditasyon çalışmalarına odanın hizmetlerinin kalitesini mükemmele ulaştırmak amacıyla başladıklarını, amaçlarının üye memnuniyetini artırmak olduğunu, akreditasyon sisteminin bu hedefe varmada kullanılabilecek bir araç olduğunu ifade etti. İlk akreditasyon çalışmalarının üzerinden 6 yıl geçtiğini belirten Özen, akreditasyon sisteminin başarısının, denetlemelerin sürekliliği, yeterliliği ve tarafsızlığına bağlı olduğunu kaydetti.

Özen, "Akreditasyon, kaliteli hizmetlere yerel erişim imkanı sağlayarak ve iş dünyasında bir model vazifesi görerek ağın büyümesine ve gelişmesine destek olacaktır. Standart ayrıca TOBB'un Türkiye'nin tamamını kapsamına alarak iş dünyasının gelişme ve büyümesine yardımcı olma noktasında; yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde en yüksek kalitede temsil, hizmet ve destek sağlayarak etkin bir oda/borsalar ağı oluşturmaya yönelik uzun vadeli vizyonuna katkı sağlayacaktır" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Belge töreninden foto

===

Siyaset Akademisi ödül töreni

'Lider Ülke Türkiye III' parolası ile 5 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında Türkiye'nin değişik yerlerinde düzenlenen siyaset akademisi kurslarından biri de Antalya'da gerçekleştirilmişti. Sınav sonucunda Antalya Siyaset Akademisi katılımcılarından Serik İlçe Teşkilatı'ndan Ali Keser Türkiye üçüncüsü olurken, 446 kursiyerin arasından Rukiye Özdemir ise Antalya birincisi oldu.

Foto: Törenden foto

===

Hayırsevere son görev

ANTALYA Valisi Ahmet Altıparmak, 82 yaşında hayatını kaybeden, Antalya'ya okul, cami, sağlık ocağı, Diyanet Eğitim Merkezi gibi birçok eser kazandıran hayırsever Mehmet Gebizli'nin cenaze törenine katıldı. Merhum Gebizli için Meydan Mahallesi'nde kendisinin yaptırdığı Diyanet Eğitim Merkezi Camisi'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına, Vali Altıparmak, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Müftüsü Ahmet Çelik, protokol üyeleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Vali Altıparmak cenaze töreninde, merhum hayırsever Mehmet Gebizli'nin başta kardeşleri Nihat ve Ali Rıza olmak üzere yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze namazının ardından hayırseverin cenazesi, cenaze namazının kılındığı camide yer alan aile kabristanına defnedildi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Törenden foto

===

Korkuteli'de kaza: 1 ölü, 2 yaralı

KORKUTELİ'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza önce gece yarısı Korkuteli-Tefenni Karayolu'nun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Sülekler Köyü'nden Korkuteli yönüne seyreden Saracettin Gün (42) idaresindeki 07 ZG 338 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle takla attı.

Kazada, sürücü Saracettin Gün olay yerinde yaşamını yitirirken, araçtaki Muharrem Senbene (56) ve Hüsamettin Çizmeciler (49) yaralandı. Yaralılar Korkuteli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, Saracettin Gün'ün cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Kaza yapan araç, Saracettin Gün fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Korkuteli Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title