Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Antalyaspor'un başarılı file bekçisi Sammy Ndjock, Kamerun Milli Takımı kampına davet edildi.3 sezon önce Lille'nin altyapısından transfer edilen Kamerunlu file bekçisi, Dünya Kupası Afrika elemelerinde Togo ve Kongo ile yapılacak maçlarda...

Foto: Akıncıoğlu ve Özdilek fotoları

--- KUTU ---

Sammy, milli takımda

Antalyaspor'un başarılı file bekçisi Sammy Ndjock, Kamerun Milli Takımı kampına davet edildi. 3 sezon önce Lille'nin altyapısından transfer edilen Kamerunlu file bekçisi, Dünya Kupası Afrika elemelerinde Togo ve Kongo ile yapılacak maçlarda Kamerun Milli Takımı'nın kalesini koruyacak.

Foto: Sammy fotosu

--- KUTU ---

Stat temeli Temmuz'da

Antalyaspor'a büyük katkı sağlayacak yeni stadın temelinin, 1 ila 10 Temmuz tarihleri arasında atılacağı açıklandı. 100'üncü Yıl alanına yapılması planlanan stadın iki yılda tamamlanacağı ifade edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, stat temelinin Temmuz'un hemen başında atılacağını ifade etti.

===

Diarra ameliyat oldu

ANTALYASPOR'un golcü futbolcusu Lamine Diarra, kasık bölgesinden küçük bir operasyon geçirdi. Medical park Antalya Hastane Kompleksi Üroloji Bölümü'nden Opr. Dr. Mehmet Sarıer tarafından yapılan ameliyat, mikrocerrahi yöntemiyle gerçekleşti. Antalyaspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Senegalli futbolcu, bir süre dinlendikten sonra tatil için ülkesine gidecek. Süper Lig'de 13, Türkiye Ziraat Kupası'nda da 5 gole imza atan Lamine Diarra, bu sezon takımın en golcü oyuncusu unvanını aldı.

Foto: Diarra doktoruyla

===

Projeye büyük destek

ALANYASPOR'un Şekerbank Alanya Şubesi ile ortak başlattığı 'Alanyaspor Bonus Kart' projesine destek sürüyor. Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur da projeye destek olmak için kredi kartı başvurusunda bulundu. Şekerbank Alanya Şube Müdürü Sinan Çelik, ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur'u ziyaret ederek, proje hakkında bilgi verdi. Projenin kulübe hem sabit gelir kaynağı, hem de prestij sağlayacağını belirten Çelik, emniyet teşkilatından projeye destek olmasını istedi. Emniyet Müdürü Erkan Dur ise emniyet personelinin projeye destek olacağını anlatarak, kredi kartı başvurusu yaptı. Çelik daha sonra Belediye Başkanı Sipahioğlu'nu ziyaret etti. Projenin kısa bir sunumunu yapan Çelik, ardından Sipahioğlu'na 'Alanyaspor Bonus Kart'ın tanıtım dövizini verdi. Belediye binasında stant kurarak projenin tanıtımını yapacaklarını dile getiren Başkan Sipahioğlu, daha sonra kart başvurusu yaptı.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ziyaretlerden fotolar

===

Yeni yıldızlar yolda

SERİK Belediyespor Yaz Futbol Okulu, 3 Haziran'da kapılarını açıyor. Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor'un futbol ve voleybol branşlarında faaliyet gösterecek yaz okuluna kayıtlar devam ediyor. Serik Belediyesi'ne ait İsmail Oğan Futbol Sahası'nda gerçekleşecek yaz okulunun futbol branşı için 2001-2004 doğumlular, voleybol için de 7-17 yaş çocuklar kayıt yaptırabilecek. Voleybol eğitmenliğini, Serikli milli voleybolcu Mustafa Serhat Ünal yapacak. Futbol okulunda ise Serik Belediyespor Kulübü antrenörleri görev yapacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (DHA)

Foto: Yaz okulu fotosu

===

Kupa sahibini buldu

TEFENNİ Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen 33'üncü Tefenni Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. 12 takımın mücadele ettiği turnuva sonunda Tefenni Gençler Birliği şampiyon oldu. Tefenni Gençler Birliği, finalde Tezcan İletişim'i penaltılarla yenerek hedefine ulaştı. Final maçını İlçe Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Belediye Başkanı Bayram Kavak, Garnizon Komutanı Musa Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Şahin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir, daire amirleri ve vatandaşlar izledi.

Tefenni Gençler Birliği'nin kupasını Kaymakam Topsakaloğlu takdim etti. 33'üncü Tefenni Kupası'nda Tezcan İletişim 2'nci, Koca Kasap da 3'ncü oldu. Tefenni Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir, turnuvanın centilmenlik, barış ve dayanışma içerisinde geçtiğini belirterek, "Amacımız birlik, beraberlik, birbirimizi tanıma, dayanışma, kaynaşma kardeşliği güçlendirmektir. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum" dedi.

Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları

===

Senyörler kupalarını aldı

TÜRKİYE Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen TTF 8. Senior Takım Şampiyonası, Manavgat'ta sona erdi. Şampiyonada 27 kulüpten 88 takım ve 460'ı aşkın tenisçi, kadınlarda üç, erkeklerde altı kategoride mücadele etti. Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde bulunan Ali Bey Club Manavgat tenis kortlarında düzenlenen organizasyonda, TED ve Sakarya Kulübü 3'er birincilik elde ederken, İzmit, Club Sporium ve Yeşilyurt kulüpleri birer birincilik aldı.

Ödül töreni sonrasında şampiyonayı başarıyla tamamladıklarını ifade eden Başhakem Erkan Çağlayan, "Burada sporcu hem mücadele ediyor, hem tatil yapıyor, hem eğleniyor, hem de dostluklar kurup pekiştiriyor. Teniste diğer bazı sporlardaki gibi kırıcı davranışlar sergilenmediği için turnuva centilmence sona erdi. Maçlar zevkli heyecanlı ve son dakikaya kadar mücadele ile geçti" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Törenden

===

Sandıklı'dan

ilk transfer

ÜÇÜNCÜ Lig'de Afyonkarahisar'ın tek temsilcisi Sandıklıspor, ilk transferinde Yücel Çakır'ı renklerine kattı. 2011-2012 sezonunda Sandıklıspor forması giyen Yücel Çakır, boş sözleşmeye imza atarak Sandıklıspor sevgisini bir kez daha ortaya koydu. Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol, Kulüp Başkanı Kadir Ünal, Kulüp Menajeri Hasan Er'le birlikte yapılan görüşmeler sadece 3 dakika sürdü.

Sandıklıspor'da çok güzel günlerinin geçtiğini belirten tecrübeli savunmacı, "2011-2012 sezonundaki kadromuz bozulmasaydı geçen yıl başarılı olurduk. İsmail Elibol'un takımı geri aldığını duyduğum için, Sandıklı insanını ve Sandıklıspor'u çok sevdiğim için teklife koşulsuz evet deyip boş mukaveleye imza attım. Bu yıl Sandıklıspor'la büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Yücel Çakır ve Kulüp Başkanı Kadir Ünal'ın birlikte fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Antalyaspor Kamerun Afrika Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title