Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYA Koleji Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen LYS başarı kutlama yemeğinde, kolej öğretmenleri ve yönetim kurulu üyeleri keyifli bir akşam geçirdi.

Foto: Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve Vali Ahmet Altıparmak ile Yunus Çocuklar Keman Orkestrası

===

Kolejin başarı kutlaması yemeği

ANTALYA Koleji Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen LYS başarı kutlama yemeğinde, kolej öğretmenleri ve yönetim kurulu üyeleri keyifli bir akşam geçirdi. Khan Otel'de düzenlenen programda, Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Hüseyin Çalık, Fen Lisesi 12'nci sınıf öğrencilerinin 2012 LYS'de kazandığı Türkiye derecelerini kutladığını ve bu başarıda emeği geçen tüm idarecilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ettiğini belirtti. Programa, fasıl ekibi eşliğinde devam eden kolejin yönetim kurulu, idareci ve öğretmenleri, LYS 2012 başarısının verdiği mutlulukla gönüllerince eğlendi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Yemeğe katılanların fotosu

===

Polis gecesinde keman sesi

ALANYA Emniyet Müdürlüğü'nde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşun 168'inci Yıldönümü dolayısıyla kokteyl düzenlendi. Kokteylde, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü 'Onlar Bizim Hemşehrimiz' projesi çerçevesinde konser vermek için Alanya'ya gelen 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi Alexander Rybak, davetlilere keman çaldı. Kokteyle ev sahipliği yapan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, davetlilerle tek tek ilgilendi.

Geceye, Kaymakam Erhan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, eşi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emine Talay Yavuz, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, daire amirleri, eski MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Şahin ve turizmciler katıldı.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alexander Rybak - kokteylden fotolar

===

Alanya'da uyuşturucu operasyonu

ALANYA'da bir ihbar üzerine operasyon düzenleyen emniyet ekipleri 43 kilo esrar ele geçirdi. Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, ihbar üzerine ilçe girişinde durdurdukları bir otomobilde arama yaptı. Dim Çayı Alantur Köprüsü'nde narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda, 43 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 47 yaşındaki İ.Ö, 44 yaşındaki Y.B, ve 30 yaşındaki S.E, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.Ö, Y.B tutuklanırken, S.E, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SİGARAYA GEÇİT YOK

Emniyet ekipleri aynı mevkide durdukları başka bir otomobilde ise yaptıkları aramada 12 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili otomobil sürücüsü 33 yaşındaki H.A. gözaltına alındı. Şüpheli polis merkezindeki işletmelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen sigaralar ise Alanya Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Şüphelilerden ve sigaradan

===

Minik öğrenciler polis mesleğini tanıdı

ALANYA'da Meltem Yuva'nın minik öğrencileri 'Polis Günü' dolayısıyla Saray Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Polis amblemli şapka takan öğrenciler, Toplum Destekli Polislik Bürosu ekiplerine karanfil verdi. Saray Polis Merkezi Amiri Komiser Bayram Avcu ise kendisine resim hediye eden minik öğrencilere polislik hakkında bilgi verdi. Meltem Yuva 6 Yaş Grubu Öğretmeni Ayten Koç, Polis Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere polis mesleğini tanıttıklarını söyledi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: ziyaretten fotolar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Mustafa Sağlam Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title