Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto 1.Foto 2.Foto 3.Foto 4.Foto 5.Foto 6.Yüz naklini yapan Prof.Dr.Ömer Özkan ile eşi Doç.Dr.Foto 7.Foto 8.Foto 9.Foto 10.Foto 11.Foto 12.Foto 13.Foto 14.Foto 15.Foto 16.Foto 17.YAKLAŞIK 4 yıl önce Antango Dans Okulu'nu kuran Akın ve Gülşen...

Foto 1: Oktay Başaran- Manolya Yılmaz Başaran

Foto 2: Çiftin nikahını Başkan Evcilmen kıydı

Foto 3: Derya Ünal, Ecem Özdem, Müge Kılıçoğlu

Foto 4: Lara- Sibel- Erdal Atılgan

Foto 5: Aycan- Kazım Başman, Serdar- Aylin Hastürk

Foto 6: Yüz naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ile eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan

Foto 7: Hülya Çakar, Yağmur Ferruhlar

Foto 8: Kaan Hakeri, Meliz Özbek

Foto 9: Necati-Zeynep Ateş

Foto 10: Ali- Yeşim Yağcı

Foto 11: Badel Babaoğlu, Esra Kılıç, Meliz Özbek

Foto 12: Berfin- Serkan Balcı

Foto 13: Ece Erken

Foto 14: Filiz- Sedat Peker

Foto 15: Erdem- Pınar Aysan

Foto 16: Hande Başaran, Mürsel Açıl, Gözde Başaran

Foto 17: Sinem- Serdar Tanrıverdi

=====

Tango tutkunları bir arada

YAKLAŞIK 4 yıl önce Antango Dans Okulu'nu kuran Akın ve Gülşen Gökkaya çifti, şimdi sayısı 150'ye ulaşan öğrencileriyle dans dolu saatler yaşıyor. Antango Cafe'de gerçekleşen dans buluşmalarına farklı yaş ve meslek gruplarından çok sayıda dans tutkunu katılım gösteriyor. Her hafta kendi aralarında toplanarak hem sohbet hem de dans eden kurs öğrencileri keyifli anları paylaşıyor. Aşkın dansı tangonun onlar için bir tutku haline geldiğini aktaran kurs arkadaşları günlük hayatın koşturmacasından uzak bir akşam yaşayarak mutlu olduklarını ifade etti. Dans eğitmeni ve okul sahiplerinden Gülşen Gökkaya, son derece samimi bir atmosferde herkesin dans için pistte olduğu keyifli bir ekip ruhu yakaladıklarını söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto 1: Dans tutkunları gecede özel şarkılara danslarla eşlik etti.

=====

Antalya buluşması

UKRAYNA'da yaşayan Natalia Omel ile Almanya'da yaşayan Daniel Boden, uzun bir aranın ardından Antalya'da buluştu. Daha önce de birlikte tatil yapan eski arkadaşlar tatil anılarına bir yenisini daha ekledi. Gündüz sahillerin tadını çıkaran ikili gece ise soluğu Club Ally'de aldı. Renkli gecede bol bol dans eden arkadaşlar Antalya'yı çok sevdiklerini dile getirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nataila Omel, Dainel Boden

=====

Sohbetin rengi koyu

YAKIN arkadaşlar Ali Erman Aydın, Ece Cephaneci, Elif Yıldırım, Sinem Tosunoğlu ve Ahsen Afyoncu, üyesi oldukları topluluğun organizasyonunda bir araya geldi. The House Cafe'de gerçekleşen etkinlik uzun zamandır görüşemeyen arkadaşlar için keyifli bir bahane oldu. Müzik arasında sohbete dalan beş arkadaş, neşeli kahkahaların takip ettiği eğlenceli diyaloglar kurdu. Gecede bol bol fotoğraf çektiren arkadaşlar sosyal medya hesapları üzerinden dostluk pekiştirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ali Erman Aydın, Ece Cephaneci, Elif Yıldırım, Sinem Tosunoğlu, Ahsen Afyoncu

=====

Müzik ile dans bir arada

LİSE arkadaşları Öznur Bayık, Güler Gül, Esra Kurşun, Nuray Altıntaş ve Zeynep Akyel okulun bitişini kutladı. Kaleiçi'nde popüler bir işletmede gerçekleşen kutlamaya arkadaşların şıklığı damga vurdu. Akşam yemeği ile başlayan organizasyon, müzik ile hareketlendi. Dans pistini dolduran arkadaşlar gönüllerince bir gece geçirdi. DJ performansın coşkulu ritimleri, ilerleyen saatlere kadar hız kesmeden eğlendirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Öznur Bayık, Güler Gül, Esra Kurşun, Nuray Altıntaş, Zeynep Akyel

=====

Baloda şıklık yarışı

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meslek Yüksek Okulu'nun 2012-2013 öğretim yılı mezunları için Banana Beach Otel'de balo düzenledi. Yemekle başlayan geceye katılan kız öğrenciler, renkli ve şık elbiseleriyle dikkati çekti. Grup Absürt'ün sahne almasıyla müzik, dans ve eğlence doruğa çıktı. ALTSO Meslek Yüksekokulu ve Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi'nin öğretim görevlilerinin de katıldığı gecede mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşayan gençler geç saatlere kadar eğlendi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto 1: Kız öğrenciler birarada

Foto 2: Rümeysa Öztürk, Aysel Kermen, Dilara Uzer - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Esra Kılıç Gökkaya Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title