Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2-7.YAKIN arkadaşlar Işıl Batı, Beyza Yeter ve Selinay Patat, özel bir organizasyona birlikte katıldı.

Foto1: Gökhan- Dilan Çetinkaya

Foto2-7: Yakın dostları, çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı

===

Renkli buluşma

YAKIN arkadaşlar Işıl Batı, Beyza Yeter ve Selinay Patat, özel bir organizasyona birlikte katıldı. Kalina Bar'da gerçekleşen gecede üç arkadaş, renkli ve şık giyimleri ile öne çıktı. Yeni günün ilk saatlerini işletmede karşılayan sıkı dostların enerjik halleri gece boyu devam etti. Koyu ve eğlenceli bir sohbeti takip eden müzik, dans dolu bir gece yaşandı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Işıl Batı, Beyza Yeter, Selinay Patat

===

Yabancılık çekmediler

EVLENEREK Antalya'ya yerleşen Alina Yılmaz ile Katya Üçekiz, keyifli akşamda bir araya geldi. Adonis Otel'de şık bir davete katılan ikili, uzun bir aranın ardından sohbet etme fırsatı yakaladı. Şıklıkları ile göz dolduran yabancı gelinler, keyifli akşam yemeğinin ardından canlı müzikle eğlendi. Antalya'yı çok sevdiklerini dile getiren ikili, uzun saatler devam eden gecenin tadını çıkardı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Alina Yılmaz, Katya Üçekiz

===

Abla- kardeş eğlencede

ÖZEL bir firmada çalışan Filiz Bölek ile kız kardeşi Mine Bölek, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu birlikte attı. Club Ally'de arkadaşları ile bir araya gelen ikili, sempatik halleriyle dikkat çekti. Eğlenceyi sevdiklerini dile getiren Bölek kardeşler, müzik ve dansın uyumunu yakaladıkları gecenin keyfini sürdü. Geç vakte kadar devam eden eğlence hız kesmedi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Filiz- Mine Bölek

===

Akşam keyfi

YAKIN arkadaşlarının özel bir kutlama yemeğine katılan Nejla ve Haydar Turan çifti, keyifli atmosfere dahil oldu. Hayal Balık Restaurant'ta gerçekleşen gece, Turan çifti ve yakınlarına unutulmaz anlar yaşattı. Anıların tazelendiği akşam yemeği, Didar'ın sahne performansı ile renkli bir hal aldı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nejla- Haydar Turan

===

Canlı müziğe eşlik ettiler

YAKIN arkadaşlar Şeniz Erbay, Buse Ulu, Menekşe Erbay, Deniz Yavuz ve Tuğba Coşkun, yoğun geçen haftanın ardından bir araya geldi. Eğlenceli bir gece turu atan 5 arkadaşın son durağı, Soho Ricco Live oldu. Şık bir atmosferde buluşan arkadaşlar, eğlenceli diyalogları ile geceyi renklendirdi. Erdinç'in şarkılarına eşlik eden beşli, temponun yüksek olduğu gecede coşkulu anları paylaştı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Şeniz Erbay, Buse Ulu, Menekşe Erbay, Deniz Yavuz, Tuğba Coşkun - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Dilan Çetinkaya Tuğba Coşkun Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title