Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.tur atlayıp Beşiktaş'la eşleşmekti, ama olmadı" dedi ve ekledi."

Foto: Maçtan enstantane - Kaymakam Erhan Özdemir Ziyareti - Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar'ın kulüp ziyareti

==============

Futbol gözde spor

Önce futbolu sevmeyen, daha sonra aşık olan Tekirova Belediye spor Onursal Başkanı Üras, "Tek hayalim kupada

tur atlayıp Beşiktaş'la eşleşmekti, ama olmadı" dedi ve ekledi: Tekirovalı futbolla yatıp futbolla kalkıyor.

TÜRKİYE'nin profesyonel liglerde mücadele eden belde takımları arasında 'turistik' kimliğiyle en fazla prim yapan Tekirova'da futbol tavan yaptı. Tekirovalı futbolseverler, kupada Altay'a elenmelerine rağmen takımlarına büyük ilgi gösteriyor ve sahipleniyor. Önce futbolu sevmeyen, ancak ilerleyen yıllarda, babasının hediye ettiği yamalı formayı sırtına geçirdikten sonra bu sihirli spora aşık olan Tekirova Belediye Başkanı ve Tekirova Belediye spor Onursal Başkanı Yusuf Üras, "45 yıllık Tekirovalı'yım. Böylesi şirin bir beldenin futbol takımını Türkiye'nin parmakla gösterdiği bir kulüp yapmak benim hayattayken görmek istediğim tek hayalimdir" dedi.

HAYALİ GERÇEK OLMADI

Üras, bir başka hayalinin ise kupada Altay'ı elemek ve 3'üncü turda Beşiktaş'la eşleşmek olduğunu anlattı. Perşembe günü saat 16.00'da Dr.Fehmi Öncel Stadı'nın çimlerinde Tekirova Belediye spor'ın 2-0 öne geçtiği maçta Altay'a 4-2 yenilip kupadan elenmesiyle bu hayali suya düşen Yusuf Üras, "Beşiktaşlıyım. Bu hayalim gerçek olmadı ama şimdi ilk hayalim olan Tekirova Belediye spor'u Türkiye'nin parmakla gösterdiği bir kulüp yapmanın peşindeyim" diye konuştu.

Foto: Üras fotosu, takım fotosu.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

=============

Antalyaspor- Milli Piyango

TÜRKİYE Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Antalya spor Hentbol takımı, bugün Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak. Hafta içerisinde Adana Çukobirlik'in maça çıkmaması nedeniyle kupada tur atlayan kırmızı beyazlı ekip ligdeki üçüncü maçını Ankara THF Spor Salonu'nda saat 13.00'te Maliye Milli Piyango ile yapacak.

Fotosuz

=============

Muratpaşa, deplasmanda puan avında

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta yer alan Muratpaşa Belediye spor, Ligin

3. haftasında Isparta Gönen Spor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

BÖLGESEL Amatör Lig 7. Grubta mücadele eden Muratpaşa Belediye spor, Ligin 3. haftasında Isparta Gönen Sporu yenerek çıkışa geçmek istiyor. Bölgesel Amatör Lig'de geride kalan 2 haftada 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Muratpaşa Belediye spor, Gönen Spor karşısında galibiyet hedefliyor. Karşılaşma yarın Isparta Gönen İlçe Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak.

Ligde istedikleri performansı ilk maçlarda gösteremediklerini belirten Muratpaşa Belediye spor Teknik Direktörü Ahmet Tilki, " Ligin ilk iki haftasında iyi mücadele ettiğimiz maçlarda kişisel hatalardan dolayı 5 puan kaybettik. Bu karşılaşmada hata lüksümüz yok. Bu sezon ilk defa mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig'de, ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi

ANTALYA (DHA)

Foto: Takım fotosu

==============

Bahçeşehir iddialı geliyor

Bahçeşehir Alanya Koleji voleybolda sezona iddialı hazırlanıyor.

BAHÇEŞEHİR Alanya Koleji Küçük, Yıldız ve Genç Voleybol Takımı sezon hazırlıklarına başladı. Geçen yıl gençlerde 16 takım arasından Türkiye 9'uncusu olan Bahçeşehir Alanya Koleji Genç Erkek Voleybol Takımı bu yıl final oynamayı hedefliyor. Küçüklerde ise hedef ilk 3'e girmek. Bahçeşehir Alanya Koleji Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen, Aralık ayında başlayacak sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi.

Geçen yıl elde ettikleri başarıların kendilerini cesaretlendirdiğini belirten Esen, "Geçen yıl 16 takım arasından 9'uncu olmuştuk. Bu yıl 2 oyuncumuz plaj voleybolu milli takım aday kadrosunda yer aldı. Bu sezon 3 kategoride de derece elde edeceğimizi ümit ediyorum. Bize destek veren kulübümüzün as başkanı Hasan Seral ve okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu - antrenmandan enstantane - Serdar Esen

==============

Sandıklı 3'e kilitlendi

SPOR TOTO 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve hesapları yapan Sandıklı spor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını yarın tamamlıyor. Kastamonu deplasmanından puansız dönen Sandıklı, 'telafi maçı' olarak gördüğü Anadolu Üsküdar karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Sandıklılı futbolseverler, çalışmalarını ilçe stadında sürdüren takımlarının her idmanını izlerken teknik heyet ve oyunculara da büyük destek veriyor. Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak olan Sandıklı'da cezalı duruma düşen Abdullah forma giyemeyecek.

Teknik Direktör İbrahim Derya Tutkun, taktik idmanında tüm oyuncularının verilen görevi yerine getirmesinden duyduğu sevinci dile getirdi. Tutkun, "Grubun köklü takımı Anadolu Üsküdar ile zorlu bir maç oynayacağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Oyuncularıma inanıyorum" dedi.

İsmail AKAR/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Takım fotosu

==============

Sahilkent başladı

FİNİKE'yi 1'inci Amatör Küme'de temsil edecek Sahilkent Belediye spor, 2012- 2013 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Yeni bir yapılanmaya giden Sahilkent Belediye spor yönetimi, Hasyurt spor Kulübü'nde 2'inci ve 1'inci amatör kümede lig şampiyonluğu başarısı elde eden Antrenör Ahmet Kurum'u takımın başına getirdi.

Sahilkent Belediyesipor'u sahasında ziyaret eden Kulüp Başkanı Bilal Bacaklar ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Karakurt, sporcularla bir süre sohbet etti. Sporculara destek sözü veren Bilal Bacaklar, futbol sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, "2012-2013 futbol sezonunda Sahilkent Belediye spor'a her yönden destek vereceğimize ben ve yönetimim adına söz veriyorum. Daha çok katılımcıyla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmayı hedefliyoruz. Başka takımlardan transfer yapmadan burada yaşayan çocuklara spor yapma imkanı sağlayacağız" dedi.

Malzeme ve takımın ihtiyaçlarını sağlayan Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar'a teşekkür eden Antrenör Ahmet Kurum da başarı sözü verdi. Kurum, "Sezonu çalışmalarına başladık. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Hasyurtspor'da yakaladığımız havayı, mücadeleyi buraya da aşılamak istiyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu inancı sporcularıma aşılayarak, birazda mücadeleyle süper amatör ligine yükseleceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE (DHA)

Foto: Takımın yöneticilerle fotosu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Bahçeşehir Muratpaşa Sahilkent Beşiktaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title