Haberler

Ankara haberleri! Gölbaşı'nda "Kırsal Mahalle ve Yerleşik Alan" toplantısı düzenlendi

Güncelleme:

Ankara haberlerine göre Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, "Kırsal Mahalle ve Kırsal Yerleşik Alan" statüsüyle ilgili ilçedeki muhtarların da katılımıyla toplantı düzenlendi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, "Kırsal Mahalle ve Kırsal Yerleşik Alan" statüsüyle ilgili ilçedeki muhtarların da katılımıyla toplantı düzenlendi.

Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı'nın tarım alanındaki potansiyelinin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi'nin, burada yaşayanları kente bağlayacak önemli bir projeyi yürüttüğünü belirten Karakaya, "Hizmet anlamında bakıldığında Gölbaşı Belediyesi hem kendi imkanları çerçevesinde hem de hükümetin destekleri çerçevesinde çok güzel şeyler yapıyor. Gölbaşı'na ve Ankara'ya yakışacak "Büyük Gölbaşı Projesi" de hızla devam ediyor." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de "Kırsal Mahalle" statüsünün getirdiği avantajlar ve üreticiye sağladığı katkılar hakkında muhtarlara bilgi vererek, ilçe sakinlerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu kapsamda yıl içinde yeni çiftçilere tohum hibe edeceklerini aktaran Şimşek, "Su faturaları konusunda indirimler yapılıyor. Gölbaşı Belediyesi'nin 900 dönüm tarlası var. Ekilebilir alan 600 dönüm. Bu alana Gölbaşı Belediyesi olarak nohut ekmeyi planlıyoruz. Ektiğimiz nohutları Gölbaşı Belediyesi Paylaşım Merkezinde vatandaşlarımızla buluşturup, milletimize katkı sağlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 83 yıl önce tasarladığı "Cumhuriyet Köyü" projesini belediye olarak hayata geçireceklerini de anımsatan Şimşek, içerisinde birçok alanın yer alacağı projeye katkılarından dolayı Mevlüt Karakaya'ya da teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı Belediyesi Mevlüt Karakaya Ankara Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title