Haberler

Ankara haberi | Altındağ Belediyesi 530 çocuğu sünnet ettirdi

Güncelleme:

Ankara haberi... Altındağ Belediyesi, ilçede ikamet eden 530 çocuğu sünnet ettirdi.

Altındağ Belediyesi, ilçede ikamet eden 530 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet çocukları ve aileleri, düzenlenen sünnet şenliğinde buluştu.

Altındağ Belediyesi, Altındağ'da ikamet eden 530 çocuğu, modern cerrahi yöntemlerle ve hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettirdi. Gerçekleştirilen sünnet işlemi sonrasında çocuklara baştan aşağı sünnet kıyafetleri de yine Altındağ Belediyesi tarafından hediye edildi. Çocuklar ve aileleri daha sonra, Karapürçek'te düzenlenen sünnet şenliğinde gönüllerince eğlendi. Minikler; palyaço, oyun grupları, illüzyon, parodi ve balon şovlarıyla neşeli anlar yaşarken, aileler ise Serkan Nişancı'nın şarkılarıyla coştu.

"Bu yıl 530 yavrumuzun mürüvvetini gördük"

Altındağlı ailelerin bu özel günlerine vesile olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Sünnet geleneğimiz, erkek evlatlarımızın hayatlarında önemli bir gün. Bugünü mutlulukla hatırlamaları, ailelerinin ise bu mürüvvete şahit olmaları için elimizden geleni yaptık. Bu mutluluğa vesile olduğumuz, aynı zamanda da şahit olduğumuz için çok mutluyuz. İleride çocuklarımız ve ailelerinin bugünü mutlulukla hatırlamalarını arzu ediyoruz. Bu yıl 530 çocuğumuzu tamamen ücretsiz olarak sünnet ettirdik, 530 yavrumuzun mürüvvetini gördük. Seneye bu geleneğimizi devam ettirmek ve daha fazla çocuğumuzun mürüvvetini görmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Altındağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title