Haberler

Ankara'daki Çiğdemliler Arabaşı Gecesinde Buluştu

Çiğdemli Kültür ve Dayanışma Derneğinin tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenene arabaşı gecesi bu yılda büyük ilgi gördü.

Çiğdemli Kültür ve Dayanışma Derneğinin tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenene arabaşı gecesi bu yılda büyük ilgi gördü.

Ankara'da yaşayan Çiğdemliler geceye büyük ilgi gösterirken, arabaşı yutma yarışması ise geceye ayrı bir renk kattı. Ankara Mevlana Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen arabaşı gecesine Yozgatlı siyasetciler, iş adamları, akademisyeler, burokratlar ve sanatçılar Murat Balaban ile Hülya Yıldız'da katıldı.

Çiğdemli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Efe, göreve geldikleri günden bu yana sürekli hizmet peşinde koştuklarını belirterek, "Ası hedefimiz birlik ve beraberliktir. Sen ben davası peşinde değiliz. Oysa ele ele verilse birlik olunsa bütün maddi manevi, bağışlarımızı ve aidatlarımızı derneğimize ödesek bir yerde toplansa birlik olunsa ne kadar güç elde ederiz. Maddi ve manevi güçlerimizi birleştirirsek Çiğdemlide hiç kimse aç ve işsiz kalmaz. Herşey plan ve proje ile çözülür"dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Balaban Çiğdemli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title