Haberler

Anasınıfı Öğrencilerinden "Minik Parmaklar Sergisi"

Anasınıfı 2.Geleneksel "Minik Parmaklar Yıldızlar Sergisi" yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Anasınıfı 2. Geleneksel "Minik Parmaklar Yıldızlar Sergisi" yoğun bir katılımla gerçekleşti. Okulun anasınıfı 2011-2012 Eğitim ve öğretim yılında yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları bir sergi ile taçlandırdı.

Okul bahçesinde hazırladıkları vatan gösterisi, kelebek rondosu, hayat bayram olsa ve dans gösterileriyle davetlilere hoş geldin gösterisi sunan minikler, hafif şekilde yağan yağmura aldırış etmeyerek gösterilerini büyük bir heyecan içerisinde tamamladılar. Daha sonra el beceriyle atıl malzeme, karton ve kutulardan hazırlamış oldukları çeşitli eşya, resim ve figürleri sergilediler.

Anasınıfı öğretmenlerinin destekleriyle Oltu'da geçen yıl ilki yapılan sergi davetlilerce büyük beğeni topladı. Öğrencilerin etkinlik derslerinde yaparak sergiledikleri sergi iki gün açık kalacak.

Miniklerin gösteri ve el becerilerinin sergilendiği programa; İlçe Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan,

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, daire amirleri, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Yapılan bu etkinliklerle öğrencilerin sosyalleştiğini, el becerilerinin geliştiğini ve okula daha fazla uyum sağladığını belirten Okul Müdürü Ahmet Güneş, "Bizi yalnız bırakmayan; İlçe Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan,

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş olmak üzere programa katılan tüm yetkililere ve velilerimize teşekkür ederim." dedi.

Bu tür çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Güneş, etkinlikten ötürü anasınıfı öğretmenlerini ve öğrencilerini de kutladı.

(DMA-AT-Y

08.05.2012 09: 35: 23

TSI

NNNN - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Aktaş İbrahim Ziyrek Ahmet Güneş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title