Haberler

Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

Oltu Vilayetler Birliği Nene Hatun Anaokulu öğrencileri yılsonu gösterilerini sahneledi.

Oltu Vilayetler Birliği Nene Hatun Anaokulu öğrencileri yılsonu gösterilerini sahneledi.

Nene Hatun Anaokulu tarafından hazırlanan "Bahar Çiçekleri Yılsonu Gösterisi" hafta sonu Oltu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Salonu'nda yapıldı.

Öğrenci velileri adına bir konuşma yapan Nurtaç Kara, okul öğretmenlerine teşekkür ederek verilen eğitimin kalitesine işaret etti. 80 okul öğrencisinden 43'ü mezuniyet belgesi aldı.

Gösteriye; Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle öğrenci velileri katıldı.

Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği "Bahar Çiçekleri Yılsonu Gösterisi"nde öğrencilerin performansı parmak ısırttı. Bazı öğrencilerin sahneye çıkmak istememesi ve sahnedeki etkinlikte yaptıkları bireysel aktiviteler gösteriye ayrı bir renk kattı. 3-6 yaş grubunda sahne alan ve bir saati aşkın bir süre süren gösterilerde okul öğrencilerinin hemen tamamına yakını sahne alırken velilerinde sahnedeki çocuklarının heyecanını paylaştıkları gözlendi. Sahneye çıkan çocuklarını fotoğraflamak için adeta birbirleriyle yarışan velilerin telaşı da görülmeye değerdi.

Bu arada gösteri sonrası okul öğretmenleri günlerdir süren çalışmalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nene Hatun Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title