Haberler

Ameliyat Olan Bolu Belediye Başkanı'ndan Teşekkür

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası kendisine iyi dileklerini ileten herkese, yaptığı açıklamayla teşekkür etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası kendisine iyi dileklerini ileten herkese, yaptığı açıklamayla teşekkür etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı oldu. Başarılı geçen ameliyat sonrası bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Ameliyat olduğumu öğrenir öğrenmez arayan, ziyaretime gelen, geçmiş olsun diyen herkese tüm halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yaşadığı bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz Pazar günü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Adem Yılmaz tarafından ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyata Genel Cerrahi Uzmanı Hüseyin İka da girdi.

Ameliyat sonrası Bolu'ya döner dönmez çalışma alanlarını dolaşan Başkan Yılmaz, "Belimdeki sıkıntıyı yıllarca yaşadım. Bazen ağrılar artıyor, daha sonra azalarak duruyordu. Son olarak bir ağrı yaşadım fakat geçmedi. Doktorlarım ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Biz de hemen İstanbul'a gidip ameliyat olduk. Ameliyatım başarılı geçti. Ameliyatımı yapan Doç. Dr. Adem Yılmaz ve ekibine, ayrıca Genel Cerrahi Uzmanı Hüseyin İka'ya çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde inşallah daha sağlıklı olacağım" ifadelerini kullandı.

Başkan Alaaddin Yılmaz, ameliyat sonrası vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştığını ifade ederek, "Ameliyat olduğumu öğrenen vatandaşlarımız yolda çevirip geçmiş olsun, Allah şifa versin diyorlar. Telefonla arayarak acil şifalar diliyorlar. Bu tabii çok önemli, biz halkımızın gönlünde bir yer etmişiz ki böyle sevgiye mazhar oluyoruz. Bu teveccüh bizi daha da şevklendiriyor. Onun için biz de bütün ekibimizle bu sevgiye layık olmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz İstanbul Şişli Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title