Haberler

Amatör Spor Kulüpleri Bayraktepe'de Toplandı

Hendek'te bulunan Amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile ortaklaşa yapılan değerlendirme ve kaynaşma gecesinin ikincisi Hendek Bayraktepe Tesisleri'nde yapıldı.
Düzenlenen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci evsahipliği...

Hendek'te bulunan Amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile ortaklaşa yapılan değerlendirme ve kaynaşma gecesinin ikincisi Hendek Bayraktepe Tesisleri'nde yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci evsahipliği yaparken, Kaymakam Mustafa Ayhan, Stajyer Kaymakam Abdülkadir Cürebal, Hendek ilçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Hüseyin Kama ile birlikte, Hendek'te mevcut 15 amatör spor kulübü başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

Toplantıya ev sahipliği yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci misafirlerine yemek ikramında bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hendek İlçe Gençlik Spor Müdürü Köstereli, " İlçemizdeki tüm spor kulübü başkan, temsilci ve antrenörlerimizin toplantıya iştirak etmesinden büyük mutluluk duydum. İlçemizde spor faaliyetlerini daha ileri seviyelere çıkartmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu birlikteliği sağlayan sporsever kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Hendek gerek bireysel gerekse salon sporlarında hep ön planda olmuştur bu anlayış devam ettiği sürece bu çıtayı daha yükseğe çıkarmanın gayretini ve çabasını hep birlikte yapacağız. Bütün hedefimiz 2020 Olimpiyatlarında ilçemizden olimpiyat şampiyonu çıkartmaktır. Sizler köyünüzde spora yatkın çocuklarımızı daha yakından tanıyorsunuz. Ellerinden tutun bize getirin ve belediyemiz imkanlarını önlerine serelim, önleri açılsın ilçemize şampiyonluklar kazandırsınlar" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Hüseyin Kama ise yaptığı konuşmasında amatör spor kulüplerine malzeme desteğinin dün olduğu gibi yarında devam edeceğini belirterek, "Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile güzel bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Belediye başkanımızın benden istediği her dileği emir telakki ederim" diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek'in sporun içinden gelen bir belediye başkanına sahip olmasının ilçe adına büyük şans olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

"Bu fırsatı Hendek olarak iyi değerlendirmeliyiz. Hendek, 17-29 yaş arası genç nüfus sıralamasında ilk üç içerisindedir. Bu gençlerimizi spora kanale ederek hem sağlıklı bir nesil yetiştirme hem de topluma yararlı insanlar yetiştirme adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği süresince Hendek sporun merkezi olacaktır."

Toplantı sonunda önümüzdeki Ocak ayının ilk Perşembe günü akşamı benzer toplantıyı Yeşilyurt, Hacıkışla, Dereköy ve Kocatöngel spor kulüplerinin evsahipliğinde ortaklaşa düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Konuşmaların ardından şömine başında muhabbet eden katılımcılar içilen sıcak çaylar ile Hendek'i gece atmosferinde seyretmenin tadını çıkardılar. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ayhan Hüseyin Kama Ali İnci Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title