Haberler

Amatör Fotoğrafçılar Ayvalık'ta Sergi Açtı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod)'un Ayvalık Orhan Peker Sanat Galerisi'nde açtığı karma sergi büyük ilgi gördü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod)'un Ayvalık Orhan Peker Sanat Galerisi'nde açtığı karma sergi büyük ilgi gördü. Sergi de 45 amatör fotoğrafçıya ait eserler yer aldı.

Zeyfod'un, körfez yöresine düzenlenen gezilerde çektiği fotoğraflardan oluşan 4. karma sergi, Ayvalık Orhan Peker Sanat Galerisinde açıldı. 15 gün açık kalacak serginin açılışına Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve çok sayıda sanatsever katıldı. Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği Başkanı Dr. Özkan Arıkantürk, gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek çalışmaların devam edeceğini söyledi. Sergiyi gezenler de sanatçıları tebrik etti. Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, dernek Başkanı Dr. Özkan Arıkantürk'e çiçek verdi. Sergiyi beğendiğini anlatan Nesrin Seçer, "Zeyfod'un etkinliklerini takip ediyorum aslında. Daha önce Kaz Dağları'nda fotoğraf çekimi etkinliklerine de katılmıştım. Ama sergilerini ilk defa izliyorum. Çok iyi düşünülmüş bir sergi. Bunu yani Kaz Dağları kapsamında sergiyi de özlemle beklediğimizi belirtmek isterim. Şimdi bu karma sergi herhalde. Konsepti değişik karışık. İçeriği Kaz Dağları olan bir sergi ile Zeyfod'u Ayvalık'ta ağırlamaktan çok mutlu olacağız" dedi.

Turgay Ezer de, "Sergiyi çok beğendim. Ben de amatörce uğraşıyorum. Ancak tamamen amatörce. Bunlar çok profesyonel olmuş. Kendimde gördüğüm yanlışları burada düzeltmeye çalışıyorum. İnşallah bunlar gibi bende başarılı olacağım" dedi. CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen de, "Bu gün Ayvalık Orhan Peker Sanat Galerisinde fotoğraf sergisi var. Biz, Zeyfod üyelerinin çok paylaşımcı olduğunu gördük. ve bütün üyelerin yüzde 75'inin burada fotoğrafı var. ve bu aynı zamanda belli bir bölgeyi değil hemen hemen bütün körfez ve yakın çevremizde bulunan fotoğraflardan oluşuyor. Bu değerli sergiye fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmaktan çok mutluluk duyuyorum. Dernek başkanımız ve yöneticilerine de çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını dileyip, tekrardan Ayvalık ta birlikte olmak istediğimizi kendilerine bildiriyorum. ve bekliyorum. Her zaman Ayvalık'a" dedi.

Dernek Başkanı Dr. Özkan Arıkantürk de, "Burhaniye de kurulu Zeyfod fotoğraf Derneğinin 45 üyesi olarak açtığımız bu karma fotoğraf sergisiyle Ayvalıklılarla buluştuk. Bu sergide bize gerekli bütün kolaylıkları gösteren ve bu güzel salonu bu imkanı bize sağlayan Ayvalık belediye başkanına çok teşekkür ederiz. Bu çalışmalar Ayvalık ve bölgemizde bundan sonra da devam edecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Burhaniye Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title