Haberler

Amasyalılar kar yağışını konserle kutladı

Güncelleme:

Amasyalılar kar yağışını konserle kutladı Amasya'da son 40 yılın en yoğun kar yağışı Amasya Belediyesi'nin düzenlediği coşkulu konserle kutlandı.

Amasyalılar kar yağışını konserle kutladı

AMASYA - Amasya'da son 40 yılın en yoğun kar yağışı Amasya Belediyesi'nin düzenlediği coşkulu konserle kutlandı. Etkinliğe katılanlara sucuk ekmek dağıtıldı.

Amasya Belediyesi'nin Şehzadeler Gezi Yolunda düzenlediği eğlencede çalınan marşlar ve şarkılar eşliğinde doyasıya oynayan vatandaşlara sucuk ekmek dağıtıldı. Yüzlerce genç halay çekip horon da oynadı.

2 gündür kar yağışının etkili olduğu kentte gençleri ve halkı "Kara merhaba" adlı etkinlikle eğlendirmeyi amaçladıklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "1985 yılından bu güne kadar şehrimiz böyle bir kar yağışıyla karşılaşmamıştı" dedi. Eğlenen gençleri alkışlayan Mehmet Sarı, "Uzun ince bir yoldayım" adlı türküyü de seslendirdi.

Genç dostu şehir ödüllü kentte üniversite öğrencilerinin yaşamını kolaylaştıran uygulamalar da yaptıklarına değinen Başkan Sarı, ücretsiz çorba dağıtımının yanı sıra içme suyu ve doğalgaz faturalarını da hayırseverlerin desteğiyle karşıladıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amasya Belediyesi Mehmet Sarı Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title