Haberler

Amasya 'Elma' ile Tanıtılıyor

Amasya Belediyesi, Ulusal ve Uluslararası Fuarlarda Kentin Tanıtımını 'Amasya Elması' ile Yapıyor. Ulusal ve Uluslararası Turizm Fuarları, Toplantılar ve Tanıtım Günlerine Katıldıklarında Amasya'nın Tanıtımını Yapmak İçin Amasya Elması Götürdüklerini Söyleyen Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Elmayı Gören Herkesin Amasya'yı Hatırladığını Belirtti.

Amasya Belediyesi, ulusal ve uluslararası fuarlarda kentin tanıtımını 'Amasya elması' ile yapıyor. Ulusal ve uluslararası turizm fuarları, toplantılar ve tanıtım günlerine katıldıklarında Amasya'nın tanıtımını yapmak için Amasya elması götürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmet Özarslan, elmayı gören herkesin Amasya'yı hatırladığını belirtti. Dünyanın her yerinde Amasya elmasının görünümü ve lezzetiyle tanındığını ifade eden Başkan Özarslan, "Biz yurt içinde ve yurt dışında yaptığımız tanıtımlarda en çok elmayı kullanıyoruz. Elmayı gören herkesin aklına hemen Amasya geliyor. İkram ettiğimiz elmaları yiyenler muhteşem lezzetin yetiştiği kenti çok merak ediyor" dedi.

Başkan Özarslan, Amasya'nın kültür turizmi sektöründe Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilan edilen marka illerin başında geldiğini, Amasya'nın da en önemli markalarından birisinin Amasya elması olduğunu sözlerine ekledi.

(DY-SA) 19.03.2008 15:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title