Haberler

Amasya'da Özel İlköğretim Okulu Açılışı

Amasyalı İş Adamı Kamil Sayar Tarafından Yaptırılan ve 2. Dönem Eğitim-öğretime Başlayan Özel Sevgi Başarır İlköğretim Okulu'nun Resmi Açılışı Yapıldı.

Amasyalı iş adamı Kamil Sayar tarafından yaptırılan ve 2. dönem eğitim-öğretime başlayan Özel Sevgi Başarır İlköğretim Okulu'nun resmi açılışı yapıldı.

Hacılar Meydanı Mahallesi'nde 3 bin metrekare alan üzerine yapılan ve 450 öğrenci kapasiteli olan 25 derslikli Özel Sevgi Başarır İlköğretim Okulu, Vali Celalettin Lekesiz, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Amasyalıların katıldığı törenle resmen açıldı.

Modern teknoloji ile hazırlanan sınıflarda öğrencilerin eğitim ve öğrenimlerini tamamlayacaklarını belirten Kamil Sayar, "Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır. Bir toplumun gelecekte var olması, rekabet etmesi, geçmişteki küresel mirasını gelecek kuşaklara aktarması, eğitimle ve çağın bilgisi ile donatılmış insan gücüyle olanaklıdır" dedi.

Eğitimin insanı sevmekle başladığına dikkat çeken Kamil Sayar, "Hedefimiz Atatürkçü, demokrasiye inanan, kendi kültürel değerlerini öğrenip benimsemiş, Türkçe'yi iyi kullanabilen, duygu ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen, salt bilginin alıcısı değil, yeni bilgileri üretebilen, özgüveni tam, mutlu ve duyarlı bireyler yetiştirmektir" diye konuştu.

Yapılan açılışın ardından davetliler, modern olarak hazırlanmış sınıfları gezerek okul yetkililerinden bilgi aldılar.

(DY-SA) 17.05.2008 17:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title