Haberler

Amasya Belediyesi'nden İngilizce Seferberliği

İngilizce Öğrenme Konusunda Başarı Sağlayacak Dersler, Alıştırmalar ve Seçenekler Sunmak İçin İnternet ve Multimedya Teknolojisini Öğretim Metotları ile Birleştiren Kapsamlı Bir İngilizce Programı Olan New English Discoveries Online'a Dahil Olan Amasya Belediyesi, Kent Sakinlerine İngilizce Öğrenme İmkanı Sunuyor.

İngilizce öğrenme konusunda başarı sağlayacak dersler, alıştırmalar ve seçenekler sunmak için internet ve multimedya teknolojisini öğretim metotları ile birleştiren kapsamlı bir İngilizce programı olan New English Discoveries Online'a dahil olan Amasya Belediyesi, kent sakinlerine İngilizce öğrenme imkanı sunuyor.

Amasya Belediyesi, bilgisayar ve internet bağlantısı olan her yerde belediye sınırları içerisinde yaşayan ve isteyen herkese New English Discoveries Online ile İngilizce öğrenme imkanı sunmayı hedeflerken, Eduline Eğitim Teknolojileri'nin değişik üniversitelerden öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği uluslararası proje çerçevesinde, yurt dışında 132 euro olan programın 3 aylık kullanım ücreti olarak Amasya Belediyesi'nin projeye dahil olması sonucu belediye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlara 17.50 YTL kayıt ücreti ödemek suretiyle İngilizce öğrenebilme imkanı sunulacak ve proje ortaklarından olan Amerika North Alabama Üniversitesi tarafından hazırlanmak olan sınava internet aracılığı ile katılan katılımcılar seviyelerini belirleme ve aynı üniversiteden sertifika alma fırsatına kavuşacaklar.

New English Discoveries Online'nın 9 kura bölünmüş temel, orta ve ileri olmak üzere 3 seviden oluştuğunu belirten Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Her seviyenin içerisinde 3 kur var, bunlar temel, orta ve ileri 1, 2 ve 3 olmak üzere 3'e ayrılmış. Türkiye saatleri göz önüne alınarak 50 ders saatinden oluşan başlangıç seviyesi hazırlanmış ve toplamı 850 ders saatinden oluşmaktadır. New English Discoveries Online'a kayıt olmak isteyenler internetten www.reminsoft.com adresine girerek projeye dahil olan belediye sayfasından ilgili belediyenin linkine girerek geçebilirler. İlköğretim 6, 7, 8 öğrencileri, lise ve üniversite öğrencileri ve İngilizce konuşmak isteyen herkes kayıt olabilir. Günümüzde zaman çok değerli, New English Discoveries Online ile bilgisayar ve internet bağlantısı olan her yerde haftanın 7 günü 24 saat kullanıcının isteği ile İngilizce öğrenmesi mümkün oluyor" dedi.

Başkan Özarslan, bu programa Türkiye'de Amasya Belediyesi'nin dışında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin dahil olduğunu sözlerine ekledi.

(DY-SA)

07.02.2008 13:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title