Haberler

Altınoluk'ta Sanat Sergisi Açılışı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne Bağlı Altınoluk Beldesi'nde, "Ebru'nun Günleri" İsimli Sanat Sergisi Açıldı. Açılış Öncesi Tango Gösterisi Yapan Serginin Mimarı Ebru Kahyaoğlu, İzleyenleri Kendisine Hayran Bıraktı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'nde, "Ebru'nun Günleri" isimli sanat sergisi açıldı. Açılış öncesi tango gösterisi yapan serginin mimarı Ebru Kahyaoğlu, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Sanat sergisi açılışı öncesinde tanınmış eğitimci Ebru Kahyaoğlu, partneri ile birlikte tango gösterisi yaptı. Sergi açılışı için gelen konuklar, tango gösterisi sürprizini öğrenince şaşırdı ve Ebru Kapyoğlu'nun gösterisini uzun süre alkışladı. Altınoluk girişindeki E-87 Karayolu üzerinde bulunan Molida isimli alışveriş merkezinde açılan sanat sergisine belediye başkanları, dernek, oda sivil toplum kuruluşları başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Ebru Kahyaoğlu'nun önderliğini yaptığı Ebru Sanat Evi ve Küçükkuyu Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin işbirliğiyle açılan "Ebru'nun Günleri" isimli sanat sergisinde ahşap, seramik boyama, polyester ve deri boyama ve ayrıca iç ve dış dekor tasarımlarının yer aldığını söyleyen Ebru Kahyaoğlu, "Sanat sergimiz, öğrencilerimizin nadide çalışmaları sonucunda 4 ayda hazır hale getirildi. Aynı sergimizi 19 Mayıs günü Çanakkale'de ve 25 Mayıs'ta Küçükkuyu'da tekrar açacağız. Açılış kokteylimize katılan başta belediye başkanlarımız İsmail Aynur ve Dr. Yusuf Aksoy olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yaklaşık bir hafta gezilebilecek serginin açılış kurdelesini birlikte kesen Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur ve Küçükkuyu Belediye Başkanı Dr. Yusuf Aksoy, eserlere hayran kaldıklarını ifade etti.

Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergiyi alışveriş merkezinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Molida yönetimi ise sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitici etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini duyurdu. Açılış sonrasında davetlilere kokteyl verildi.

(SŞ-EŞ)

13.05.2007 12:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title