Haberler

Altınbeşik Mağarası Bilgilendirme Toplantısı

Dünyanın sayılı mağaraları arasında gösterilen Antalya'nın İbradı ilçesindeki Altınbeşik Mağarası'nın yenilenebilir enerji sistemiyle aydınlatılması projesi ile ilgili olarak İbradı Kaymakamlığı'nda bir toplantı düzenlendi.

Dünyanın sayılı mağaraları arasında gösterilen Antalya'nın İbradı ilçesindeki Altınbeşik Mağarası'nın yenilenebilir enerji sistemiyle aydınlatılması projesi ile ilgili olarak İbradı Kaymakamlığı'nda bir toplantı düzenlendi.

Antalya İl Özel İdare tarafından hazırlanan ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından kabul edilen İbradı ilçesi Ürünlü Köyü'ndeki dünyaca ünlü Altınbeşik Mağarası'nın güneş enerji sistemiyle aydınlatma projesi kapsamında İbradı Kaymakamı Bülent Ay başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Projeye İbradı Kaymakamlığı, İbradı Belediyesi, Ürünlü Kültür Köyü Derneği ve Ürünlü Köyü Muhtarlığı'nın da katkısı bulunduğunu kaydeden Kaymakam Ay,

projeye Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın da büyük önem verdiğini söyledi. Kaymakam Ay, "Antalya İl Özel İdare tarafından hazırlanan bu proje ile hem dünyaca ünlü Altınbeşik Mağarası hem de İbradı daha fazla tanınacaktır"dedi.

Toplantıya Antalya İl Özel İdare adına Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bora Bahçecier katılırken, Proje Koordinatörü Erhan Ercanlı, Altınbeşik'de yapılacak çalışmaları içeren sunum gerçekleştirdi.

İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ise katkı veren herkese İbradı halkı adına teşekkür etti.

'Antalya İbradı Ürünlü Köyü Altınbeşik Mağarasının Turizm Potansiyelinin Arttırılması Projesi'nin toplam bedelinin yüzde 20'sini Antalya İl Özel İdaresi, yüzde 80'ini ise; Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) karşılayacağı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Ahmet Altıparmak Antalya İbradı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title