Haberler

Altan Atar'ın ölümünün ikinci yılında anma töreni düzenlendi

Güncelleme:

Bilecik'te 2021 yılının aralık ayında trafik kazasında hayatını kaybeden Altan Atar'ın arkadaşları, ölümünün ikinci yılında anma töreni düzenledi. Törende Mevlidi Şerif okutuldu ve cemaate pilav ayran ikram edildi.

Bilecik'te 2021 yılının aralık ayında elim bir trafik kazası sonrası genç yaşta hayatını kaybeden Altan Atar'ı ölümünün ikinci yılını arkadaşları unutmadı.

Olay, 29 Aralık 2021 günü Osmaneli- Bilecik karayolu Gülümbe mevkiinde meydana gelmişti. Vezirhan'dan Bilecik yönüne seyreden Osman Y. idaresindeki 07 MRS 11 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak istinat duvarına çarpmıştı. Yolcu olarak araç içinde bulunan ve ağır yaralanan Altan Atar (32) Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Bilecik Şehir Mezarlığına defnedilen Atar'ın cenazesinde gözyaşları sel olmuştu.

Arkadaşları ölümünün birinci yılında olduğu gibi ikinci yılında da Altan Atar'ı unutmadı. Bugün Şerifaşa Camiinde cuma namazı öncesi Mevlidi Şerif okuturken, sonrasında cemaate pilav ayran ikram edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Aralık Trafik Kazaları Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title