Haberler

Aliağa Belediye Başkan Adayı Yorulmaz Açıklaması

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi. Projelerini sunum eşliğinde anlatan Yorulmaz, oda üyelerinin sorularını cevapladı.

Proje ekibi ile birlikte Aliağa Ticaret Odası üyelerinin karşısına çıkan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Etem Yorulmaz, Yeni Şakran Belediye Başkanı olarak 5 yılda yaptığı çalışmaları anlattı. Şakran'ın ve Aliağa'nın bugünkü durumlarını kıyaslayan Yorulmaz, hazırladıkları projeler ile Aliağa'nın vizyonunu çizmiş olacaklarını söyledi.

"ALİAĞA'NIN 5 YIL SONRAKİ FOTOĞRAFI ÇOK FARKLI OLACAK"

Projelere eklemeler, eksiltmeler yapılabileceğini söyleyen Yorulmaz, "Eksik bırakılan, düşünülmeyen, yürürken katacağımız projelerde olacak. Ortak değerlerle bunu sağlayacağız. Bunu gerçekleştirdiğimizde ben Aliağa'nın 5 yıl sonraki fotoğrafının çok farklı olacağını düşünüyorum. Hem yatırım anlamında, hem demokratik iklimin Aliağa'da sürmesi anlamında çok farklı olacak" diye konuştu.

"ALİAĞA'NIN KİLİTLENMİŞ BİR YAPISI VAR"

Aliağa'da yapacakları öncelikli projelerin ne olduğunun sorulması üzerine Yorulmaz, "Aliağa'nın kilitlenmiş bir yapısı var şuanda, otoparkla alakalı ciddi problemleri var. Yollarla ilgili ciddi problemleri var. Hayatın aynı anda aktığını düşünürsek, örneğin bir üniversitenim ilk 1 kaç yılda yapılamayacağı aşikar. Uydu kentin hazırlıkları ve belli bir süre içerinde dağılımı onun ötesindeki genel yapıların dışında otoparkıyla, üst geçidiyle, alt geçidiyle, parklarıyla, ulaşımıyla çok hızlı bir düzenlemeye ihtiyacı var. Önceliğimiz bunlar olacak. Bugün Aliağa Belediyesi'nde personele her ay 3 milyona yakın paranın ödendiği düşünüldüğünde, hastane konusu hükümete, ulaşım konusu hükümete ait deyip burada yaşayan insanların bir dakikasını bile heba etme hakkımız şansımız yok. O yüzden bunu biz burada yaşayan insanların önceliği olarak görüp yapmamız lazım" dedi.

"HÜKÜMETİMİZDEN CİDDİ DESTEK ALACAĞIZ"

Projelerini gerçekleştirmek için gereken her yerden destek alacakların belirten Yorulmaz, "Biz bu projeleri gerçekleştirirken, Ulaştırma Bakanlığı'ndan, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, istihdamla ilgili sıkıntılar ve yatırım konusunda Enerji Bakanlığı'ndan, Sanayi Bakanlığı'ndan yani hükümetimizden ciddi destek alacağız. Projeleri koymak güzel ama içini doldurmak bence çok daha güzel, en anlamlı konu bu diye düşünüyorum. Farkımızda bu diye düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Aliağa için yapılan projelerin anlatmak ve meclis üyelerinin sorularını cevaplandırmak için Aliağa Ticaret Odası'na gelen AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz'a teşekkür eden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, hazırlanan projeleri çok beğendiklerini, özellikle üniversite ve belediye şirketi ile ilgili yapacakları çalışmalarda kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Etem Yorulmaz Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title