Haberler

Ali Kundilli Düzcelilerden Tam Not Aydı

Düzceli Cem Gelinoğlu yazdığı ve oynadığı Ali Kundilli filminin ikinci galası Düzce’de Krem Park AVM’de yapıldı.

Düzceli Cem Gelinoğlu yazdığı ve oynadığı Ali Kundilli filminin ikinci galası Düzce'de Krem Park AVM'de yapıldı. Çok sayıda sinemaseverin izlediği film izleyiciden tam not aldı.

Başrollerini Cem Gelinoğlu, Sami Aksu, Zeynep Aktuğ ve Ezgi Tombul'un paylaştığı Fatih Aksoy'un yönetmenliğini yaptığı 'Ali Kundilli' adlı filmin galasına Düzceliler de yoğun ilgi gösterdi.

Yönetmen Fatih Aksoy, "Düzce'ye gelmemizin iki önemli nedeni, biri sizlerin çok sıcak ve çok ısrarlı istekleriniz. Diğeri Cem'in Düzce'nin çocuğu olmasıdır. Cem bu filmden sonra artık Türkiye'nin bir çocuğu olacak" dedi.

Cem Gelinoğlu ise Düzce'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek filme olan ilginin de kendisini ayrıca mutlu ettiğini söyledi. Yakınları ile bol bol hasret gideren Gelinoğlu, "Soğukta yaz filmi çekmeye çalıştık. Aralıkta denize girdik. Yaza denk gelir dedik ama kışa denk geldi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından filin oyuncuları vatandaşlara söyleşi yaptı imza dağıttı. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Cem Gelinoğlu ve filmin oyuncuları hep birlikte Düzcelilerle birlikte filmi izledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title