Haberler

Alanya Belediyesi Personeline Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

Alanya Belediyesi personeline ‘Etkin Yönetici Asistanlığı Eğitimi’ verildi.

Alanya Belediyesi personeline 'Etkin Yönetici Asistanlığı Eğitimi' verildi.

Alanya Belediyesi, personeline yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hidayet Gülgün Karahalil, Belediye personeline yönelik Etkin Yönetici Asistanlığı Eğitimi verdi. Alanya Belediyesi Kültür Merkezi B Salonu'nda gerçekleşen seminere Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Hasan Erdoğan, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Hidayet Gülgün Karahalil, yaklaşık 3,5 saat süren seminerde etkili iletişim, nezaket ve görgü kuralları, imaj ve duruş şekilleri, zamanı etkin kullanma ve hayır diyebilme gibi konularda katılımcılara seslendi. Stres unsuruna dikkat çeken Karahalil, "Beyninizi çöp kutusu gibi kullanarak her olumsuz iletiyi biriktirmeyin. Stresin en büyük oluşum sebeplerinden birisi de bu çöplerdir. Bunlardan kurtulabilmek için hobiler edinin" dedi.

Kendi deyimi ile katılımcılara reçeteler yazdığını ve bunları uygulamanın kendi ellerinde olduğunu vurgulayan Karahalil, seminer sonunda stres ve ifade testi uyguladı.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, seminer sonunda Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hidayet Gülgün Karahalil'e ipek kozasından işlenmiş çiçek tablosu hediye ederek seminer için kendisine teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Hasan Erdoğan Mehmet Kula Karahalil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title