Haberler

Akyazı Türbe Sokakta Yağmur Suları Kontrol Altında

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Pazarköy Mahallesi Türbe sokakta yağmur ve sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve mahallenin alt yapısını güçlendirmek amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Pazarköy Mahallesi Türbe sokakta yağmur ve sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve mahallenin alt yapısını güçlendirmek amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda ilçede yaşanan sel felaketinin yeniden yaşanmaması ve yağışların artması sebebiyle çalışmaların büyük bölümünü kapsayan alt yapı güçlendirme uygulaması Akyazı Belediyesi Fen işleri ekiplerince ilçe genelinde aralıksız devam ediyor. Pazarköy Mahallesi Türbe Sokak mevkiinde alt yapıyı güçlendirmek ve yağmur sularını kontrol altına almak amacıyla 60 metre 800'lük büz döşeme işlemleri devam ediyor. Program dahilinde gerekli yerlere büz döşemesi ve kanal açma işlemleri ekipler tarafından yapılıyor.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, "İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Akyazı'da yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Akyazı oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz" denildi - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazarköy Akyazı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title